Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért hirdetnek vidéken...

Miért hirdetnek vidéken 2500Ft-ért 1db könyvet az emberek ennyire hlyék?

Figyelt kérdés

2500+1500 fox az már annyi mintha megveszed boltban Ujonnan!

Nem esik le nekik h a bdos eletbe nem fodjak eladni ?

2022. okt. 10. 18:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Az eddigi válaszolókkal egyetértek, a magát lealacsonyító kérdezővel annyira nem.

Az elmondottakon túl az is egy lehetőség lehet, hogy "eladó, de nem minden áron", ami különböző okokból is eredhet és ezért a hirdető nem hajlandó aprópénzért megválni tőle.

2022. okt. 10. 19:46
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

"A bolt az helyben van, de ha mégse akkor nagybevásárlást mindenki végez, és ott van könyvesbolt."

Te hol élsz? Falun nincs könyvesbolt, de akár még egy kisebb városban se olyan, ahol nem csak 1000 éves könyvek, vagy gyerekkönyvek vannak.

Meg egy átlag bevásárlóközpontban sincsenek könyvek... Az nem olyan dolog, amit a fogkefével szembeni polcon csak úgy kapsz.

2022. okt. 10. 19:47
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Azt mondja: a bolt az helyben van… LOL
2022. okt. 10. 19:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon Budapest-centrikus kérdésnek hangzik. Hiszen Budapesten vannak helyben könyvesboltok, vidéken meg nincsenek emberek, de ha vannak, akkor sem olvasnak, legfeljebb túlárazott könyvet árulnak a neten :D

Így kizárólag budapesti ember lehet a vevő... Így esetleg érthető a kérdező logikája, hogy értelmetlen (ennyiért) "vidéken" könyvet árulni, mert ugye postaköltség, előre utalás, és akkor se lesz új.

Kizárólag így látok bármi logikát ebben a kérdésben.

2022. okt. 10. 20:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Molyon láttam ennyiért eladó könyvet+foxpost,de azok vidéki hirdetések voltak. Budapesten tényleg nem érné meg így megvenni.
2022. okt. 10. 20:41
 16/22 anonim ***** válasza:
78%

De basszus, én eddig amikor vettem másodkézből valamit az interneten, akkor ez úgy nézett ki, hogy megbeszéltük, hol találkozunk.

"Szia, én kedden 6-kor ráérek, az X bevásárlőközpont megfelel? Buszállomás?" és ennyi. Nem postáztunk semmit.

2022. okt. 10. 20:54
 17/22 anonim ***** válasza:
65%

Nézőpont kérdése.

Egyrészről nem adhatod teljes áron a használt könyvet, hiába csak egyszer olvastad. Viszont akkor adhatod annyiért, amennyi az eredeti, ha már nem kapható, mert én is keresek olyan könyveket, amikből már nem biztos, hogy lesz utánpótlás, és ha kell kifizetem a teljes árát.

Mint mondtam ez a könyvtől is függ. A szállítási költséget egyértelműen nem fogja kifizetni az eladó, ha 1db könyvről van szó. Én személy szerint nem preferálom a foxpost és egyéb vételeket. Könnyen át lehet verni az embereket, lásd. facebook csoport. A személyes átvételnél nincs szállítási költség. Ezt a vevő tudja eldönteni, hogy megéri neki vagy nem. Van akinek igen, mert ha nagy könyvmoly, akkor nem annyira törődik a könyv árával. Szerintem sokan utaznak a szomszédos városba, hogy lebonyolítsanak egy ilyen ügyet, mert megéri nekik.

Ne hülyézz le másokat, mert lehet te is fogsz még hirdetni/venni így könyvet! Ha annyira zavar ne nézegesd az ilyen posztokat, foglalkozz a magad dolgával!

2022. okt. 10. 22:03
 18/22 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként érdekelni az olyan falú, amiben pl. csak egy-kettő kisbolt van, hogy hol találsz könyves boltot ott?
2022. okt. 10. 22:05
 19/22 anonim ***** válasza:
36%
ÉS miért ne kérdezhetné ezt meg egy ANONIM oldalon , hm? Sokan úgy csinálnak mintha a piac közepén tette volna köszemlére
2022. okt. 11. 09:08
 20/22 anonim ***** válasza:
72%
Megkérdezheti, de normálisan is meg lehet tenni, nem trágár módon.
2022. okt. 11. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!