Amerikai egyetem?
Hűha....
Mégis, milyen egyetem, milyen kar, milyen szak...???
Nem gondolod, hogy minden amcsi egyetemen ugyanolyan tantárgyak vannak mindenhol... :)))))
Bizony, az írás ilyen:)
Én pl angliai diákokról írok, több iskola sixth form programját, leírását, szakjait, tanterveit böngésztem át és vetettem össze, hogy létre hoztam a történethez és az abban szereplő, kitalált iskolához leginkább illő tanmenetet.
Másik, ami segíthet, ha beszámolókat keresel a neten. Sok külföldön tanuló magyar diák osztja meg az élményeit, főleg olyan oldalakon, amelyeket azért hoztak létre, hogy segítsék a kiköltözni vágyó magyarokat. De egész biztosan vannak ilyen YouTube csatornák is, ott akar bepillantást is nyerhetsz az egyetem mindannapjaiba.
Érdemes lehet egyébként átgondolni az amerikai helyszínt, népszerű, de olyan apró, mindennapi különbségek vannak, hogy írás közben nehéz még erre is figyelni, főleg, ha kezdő vagy. Lehrt, magyar helyszínnel is működne ugyanez a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!