Olvasta már ezt a wattpad ,vagy nem wattpados storyt?
Figyelt kérdés
Valamikor olvastam valami olyasmit amiben egy lány meg egy fiú összejön.Talán össze is házasodnak,vagy nem,már nem tudom.És a fiú azt hiszem valamiért elhagyja a lányt,a lányt rosszul érinti.A srác egy idő után visszatér,és így megy tovább,már nem tudom,hogy.
Szóval nem tudom,hogy ezt hol olvashattam.Wattpadon,vagy egy könyv volt-e.Már nem emlékszem.
Neked rémlik valami,vagy esetleg tudsz valami ilyesmit?
2022. okt. 2. 17:30
1/5 anonim válasza:
Elég valószínű, hogy nem egy történetben található ilyen főcselekményszál... Nem rémlik valami más is a sztoriból? Főbb karakterek neve, a történet borítója, vagy valami hasonló?
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!Őszintén szólva nem emlékszem.Nem tudom már hány éve olvastam.Az emlékezetem meg sajnos a leggyengébb dolgom
2022. okt. 2. 18:21
3/5 anonim válasza:
Hát, ha pár éve olvastad, akkor már az sem biztos, hogy fent van még... De arra sem emlékszel, akkoriban mennyire volt felkapott vagy népszerű?
4/5 A kérdező kommentje:
Húúh!Hát.Mondom!Az se biztos,hogy wattpados volt.Sajnálom!Így biztosan nem tudsz segíteni
2022. okt. 2. 19:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!