Romantikus regény ajánlás?
A következő paraméterekkel keresek olvasnivalót:
-romantikus regény
-boldog befejezés
-a központi férfi karakter jó esetben cinikus/szarkasztikus humorral rendelkezik, csípkelődős, de mégis szerethető, intelligens, úriember forma
-nem baj, ha vannak benne klisék
-nem baj ha "nyálas"
Időtlen szerelem: nagyon jól megírt trilógia, amelyben nagy szerepe van benne a szerelemnek. Mostanában játszódik, nagyjából mindegyik illik rá azok közül amiket fenn írtál
Jane Eyre: romantikus regény, régebbi időben játszódik. Nekem nagyon tetszett. A végén ott is megtalálható a happy end, miközben a történet során több akadály is felmerül
Leiner Laura könyvek: az összeset csak ajánlani tudom! Mindegyik a romantikus regények közé sorolható, mégsem elcsépelt regényekről van szó. A fent írtak alapján talán a legjobban a Bexi és Szent Johanna gimi sorozatot tudom ajánlani, de ha ilyesmi könyveket szeretsz, mindegyik tetszhet szerintem
Hirtelen ennyi jutott eszembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!