A libriben találhatóak kanapék a bolt közepén avagy székek azok arra valóak hogy fogjak a polcról egy könyvet és leüljek olvasni?
Én ebben nem vagyok biztos, volt már hogy oda leülve beleolvastam egy könyvbe, kb fél perc múlva jött egy eladó,hogy mégis mit képzelek magamról, vagy vegyem meg vagy azonnal tegyem vissza a polcra, ez nem könyvtár.
Nem is lett volna ezzel bajom, mert végülis igaz,csak jobb lett volna ha nem olyan stílusban szól hozzám, mint akinek a kiskutyáját nyírtam ki....
Nem hiszem, hogy szívesen látnák azt, hogy olvasgatod nemhogy a kirakott könyveket, de a hozottat se, elvégre boltnak hívják a helyet, nem könyvtárnak.
Inkább arra vannak a székek, hogy lepakolj vagy lepihenj, esetleg megvárj valakit, amíg ő vásárolgat.
Kettes, az az eladó alkalmatlan volt, olyan, mint a henzes, akit az idős hölgy megkért,vágja kezté s csontos húst, ő mrg ráförmedt, hogy "Meg ne süssem magának?".
Nem azért vannak ülőalkalmatosságok a könyvesboltokban, hogy úgy olvasgasunk ott, mint egy könyvtárban, de egy vagy több könyvbe beleolvasni természetes, az ö érdekük is, hogy egy könyv beszippantson, és haza akard vinni.
Ha több könyv érdekel, letelepszem velük, és bizony, volt, hogy megmondtam az eladónsk, hpgy megnézem a könyvet sztán megrendelem a webboltból - teljesen természetesnek vette.
Egyszer voltam olyan pofátlan, hogy az egyik Alexandrában végigolvastam egy viszonylag rövid és viszonylag sok kèpet tartalmazó gyerekönyvet - még le id ültem a bolt közepén lévő kávézóban, de nem szóltak rám.
Alap lenne, hogy ha átléped a határt, ezt akkor is udvariasan jelezzèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!