Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta már valaki ezt a könyvet?

Olvasta már valaki ezt a könyvet?

Figyelt kérdés
[link]

2022. szept. 25. 13:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Jó ez a könyv valamire?Ma már mindenki könyvet ír mint egy híresség?
2022. szept. 25. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
rossz kategória
2022. szept. 27. 06:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ma minden szart ki lehet adatni?
2022. szept. 27. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Magánkiadásban technikailag igen. A kiadót, amíg fizeted nem fogja érdekelni, hogy jó vagy rossz?

Az influenszerek már más tészta, ott minden esetben van egy húzónév, tehát ha Kis Juliska írta a történetet a világ végén, lehet, hogy nem lesz rá akkora kereslet (függetlenül attól, hogy minőségi írás), mint ha valami vállalhatatlan vacakot XY felkapott youtuber ad ki, mert a rajongói meg fogják venni.

Fókuszcsoporttól Ádámnak volt múltkor egy videója az influenszer képzéssel kapcsolatban (már amennyire képzés), végig nézett egy teljes anyagot, és ahhoz képest, hogy mennyibe kerül nagyon semmit mondó, de biztos van rá kereslet.

2022. szept. 27. 11:47
 5/9 A kérdező kommentje:

4/

Szóval akkor ma már mindent is ki lehet adni és mindent is lehet oktatni még ha értelmetlen is valójában.A hogyan legyél milliomost oktató coach könyve is úgy kezdődik először is vegyél néhány balekot....

2022. szept. 27. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#5 Valahogy úgy.

Az életvezetési tanácsadók is csak azért maradnak fent, mert van rájuk kereslet, holott nem mond semmi olyat, amit az ember magától nem tudhatna.

2022. szept. 27. 21:32
 7/9 A kérdező kommentje:

6/

Igen de ez is kicsit olyan mint a politika sokan vezető nélkül nem tudnák elképzelni a létezést.Egyébként én is mindig azt szoktam mondani,hogy mindent tudunk és bennünk van csak valamiért vannak akiknek kell egy külső kamu vezető aki össze még le is húzza pénzel.Néha össze futok pl a bódi tesók videóival ma már nem is nagyon nézem a semmit meg amit maguktól is tudnának emberek azt adják el jó pénzért felesleges könyvek,ékszerek,naptárak meg sorolhatnám olyan dolgok amik amúgy úgy is a szemétben végeznék max pazarlás.A nők pl nagyon isszák a szavaikat tudom az ilyen coachok pont azért sikeresek mert ismerik a pszichológiát és alkalmazni is tudják és tudják kinek mit kell mondani mi a rejtett belső vágya vagy tudása és ha azt kívülről megerősítik meg lesz az összhang és az illető különlegesebbek fogja látni az ilyen amúgy semmit nem érő embereket ezek meg közben rakják el a zsét a hiszékeny megvezetett emberektől.Egy ideig néztem ilyeneket szabó péter ilyesmi de jó ideje átlátok a szitán a bódi tesók is pl teljesen hiteltelenek pláne a bűnözői előéletükkel,bort isznak és vizet prédikálnak vagy báránybőrbe bújt farkasok de hasonló a legtöbb hozzájuk és az emberek ujjonganak is nekik.Sosem fogom megérteni miért manipulálható ennyire egy ember bár a nők pl érzelmekkel simán manipulálhatóak.Sokan hiszik azt meg mutatnak olyan képet milyen változáson mennek át meg pozitívak lesznek ezektől az emberektől de a valóságban ez csak egy álarc.

2022. szept. 27. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:

#6 Vannak, akiknek megerősítésként van rájuk szüksége. Tudja szösz.

Egyébként én nőként nem szeretem az életmód vezetési tanácsadókat.

2022. szept. 27. 23:46
 9/9 A kérdező kommentje:

8/

Rám meg nem hatásos.

2022. szept. 28. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!