Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tinik! Melyik könyv volt...

Tinik! Melyik könyv volt rátok nagy hatással?

Figyelt kérdés
Ami nagyon tetszett (jobban mint bármi más), vagy akármi, amit te valamiért kiemelnél a többi közül

2022. szept. 24. 22:25
1 2
 11/15 anonim válasza:
hanya yanagihara: egy kis élet
2022. okt. 2. 17:32
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Akik Leiner Laura egy (vagy több) könyvét írták: ti azoknál tényleg nem olvastatok olyat, ami bármilyen szempontból jobb lett volna?

(Én is olvastam ezeket, és tetszettek is, de szerintem semmi különös könyvek ezek, tipikus tiniknek való irományok)

2022. okt. 2. 17:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy nem olvastam jobbat, bár nem szoktam így összehasonlítgatni a könyveimet, mert mindegyik teljesen más élményt ad.Az volt a kérdés, mi volt rám nagy hatással. Hát rám a Bexi sorozat is nagy hatással volt, nem véletlen olvastam el az egész sorozatot úgy... 6 szor.

Ó, és ez nem azért van, mert ne olvastam volna még "rendes" könyvet, mert de, olvastam mindenfélét, klasszikusokat, krimit, történelmi regényeket, de ez a sorozat jobban meg tudott érinteni mint a legtöbb, és a mai napig nagyon szeretem.

2022. okt. 2. 22:53
 14/15 A kérdező kommentje:

Bocs, nem rosszból kérdeztem, csak kíváncsiság

"ez a sorozat jobban meg tudott érinteni mint a legtöbb" -csak erre voltam kíváncsi :'D

2022. okt. 3. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:
2022. okt. 6. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!