Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van egyáltalán ilyen könyv?

Van egyáltalán ilyen könyv?

Figyelt kérdés
Remélem tudtok nekem segíteni. Keresek egy ideje jó könyveket, de sajnos nem találtam még olyat ami érdekel. "Csak" annyi lenne a kérésem, hogy valami vámpíros-vérfarkasos illetve hasonló dologgal foglalkozó könyv legyen. Igen én is szeretem őket, meg az ehhez hasonló kicsit sötétebb könyveket.De viszont az ilyen szerelmes csöpögős könyveket szeretném elkerülni, mert nem az én műfajom. Tud valaki ajánlani?
2010. szept. 25. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
SK- Borzalmak városa esetleg? még nem olvastam, de asszem ilyen
2010. szept. 25. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Stephen King - Borzalmak városa
2010. szept. 25. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Anita Blake sorozat (ha még nem ismered). Bár egy idő után javarészt csak d.gnak benne (kb. a hetedik könyvtől), de addig nagyon-nagyon jó.
2010. szept. 25. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
anna rice vámpírkönyvei esetleg
2010. szept. 26. 09:48
 5/8 A kérdező kommentje:
hu köszi a válaszokat utána nézek :D de ha tud még valaki akkor írja le :D
2010. szept. 26. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Darren Shan pl bár az tini inkább de nagy szerelem nincs benne :)(2 könyv sorozata van egyik vámpíros másik démonos/vérfarkasos) Van valami éjszaka háza is sokan ajánlják azt is nekem :D
2010. okt. 1. 23:50
 7/8 A kérdező kommentje:
uu igen :D a vámpíros kötetet már kiolvastam...vagyis kb az 5ikig utánna már nm igazán jött be :S most kezdem a démon világot ha minden jól megy :D köszi :D
2010. okt. 2. 21:24
 8/8 anonim válasza:
SK-Fekete ház...kedvenc könyvem :)
2010. nov. 7. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!