Milyen jópofa dolgokat találtok könyvtári könyvekben?
Én is főleg antikvár és mentett könyvekben szoktam szentképeket, esetenként családi fotókat (!) is találni, de volt már benne préselt virágfej, levél is, régi buszjegyek, vonatjegyek, uszoda-belépő is. Egyszer egy szakkönyv tele volt tűzdelve témába vágó, kivágott újságcikkekkel, melyek nagy segítségemre voltak szakdolgozatírásnál, mint plusz források. :) Ezeket én is megtartom és könyvjelzőnek használom.
Kifejezetten könyvtári könyvben én egyszer találtam a mű utolsó oldalán egy ceruzával írt rövid szöveget, melyben a könyv előző olvasója ajánlja a regényt, mert annyira tetszett neki. Én ezt megmosolyogtam, mivel gyermekkönyv volt, és az írás elkövetője is valószínűleg gyerek, aki csak népszerűsíteni akarta ezt a könyvet - régi műről van szó, szóval ma már minden bizonnyal a közösségi médián fejtené ki a véleményét, csak hát akkoriban még nem volt internet. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!