Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Múlthét pénteken előrendeltem...

Múlthét pénteken előrendeltem egy könyvet ami ma jelent meg. Ezen a héten kihozza a futár?

Figyelt kérdés

Erről a könyvről van szó. Lírából rendeltem.

[link]

2022. szept. 14. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Normális helyeken aznap megkapod, másképp semmi értelme az előrendelésnek.

Ha nem hozzák ki neked ma, akkor az totál bukó hiszen más meg bemegy és simán megveszi és már olvashatja is, veled ellentétben.

2022. szept. 14. 13:14
 2/6 D-Mano ***** válasza:
100%

1-es,

Az előrendelt könyveken általában nagy kedvezmény szokott lenni. Ez a Librinél pl. ált. 20%. Szóval nemcsak az a lényege az előrendelésnek, hogy egyből megkapd.

De vannak olyan kötetek is, amelyeket kis példányszámban nyomtatnak, vagy nem minden boltba kerül belőlük vagy nagyobb iránta az érdeklődés, mint várták, így hamar elkapkodják az első nyomást. Szóval az előrendelésnek még van olyan funkciója is, hogy bebiztosítsd, hogy neked jusson abból a könyvből.

Kérdező, hogy mikor kapod meg, attól is függ, hogy a kiadó időben küldött is-e belőle a Lírának vagy küldött-e eleget.

2022. szept. 14. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
A megjelenés napján adják a szállítónak, tehát ha ma jelenik meg, akkor várhatóan holnap hozza a futár. A linken mindenesetre én nem látok megjelenési dátumot, és továbbra is előrendelhető státuszú, szóval az nagyjából tuti, hogy nem ma jelent meg.
2022. szept. 14. 13:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Itt már odaírták: [link]
2022. szept. 14. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokra nem mész vele, ha te a Libriből rendelted. Szukitsnál pl. más dátum van, de ami a legfontosabb, a kiadónál még nincs feltűntetve a megjelenési dátum, és szintén előrendelhető csak.
2022. szept. 14. 15:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Az előbb hozta a futár. :)
2022. szept. 16. 14:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!