Csak szerintem egészségtelen Leiner Laura könyveinek ilyen szintű istenítése?
2022. szept. 5. 18:52
1/10 anonim válasza:
Leiner Laura könyveit elsősorban kis tinilányok olvassák, náluk mondhatni természetes a túlzott rajongás valami iránt. Ne aggódj, nincs ebben semmi, majd kinövik.
2/10 anonim válasza:
Tiniknél mindenféle túlzott rajongás belefér, a leghíresebb sorozata meg ugye a "Szent Johanna Gimi". Hát a Justin Bieber körül is milyen hype volt régen (talán most is?). Egészségtelennek persze lehet mondani, minden életkorban, de a kistinik túlnyomó többsége azért idővel kinövi.
3/10 anonim válasza:
ez csak vicc
amúgy nem csak fiatal tinik olvassák.
4/10 anonim válasza:
Leiner Laura IOV sorozatát nagyon megkedveltem. A tinilányom ajánlotta a könyvet, és elég sok idő kellett, hogy rászánjam magam a kezdésre. Nem bántam meg, nagyon tetszett, sokszor nevettem rajta. Azóta kicsit nyitottabb vagyok az ilyen felkapott könyvek iránt 🙂
5/10 anonim válasza:
Ilyen és hasonló jellegű mém - ugyanezzel a képsorral, vagy egy teljesen másik képpel - gyakorlatilag minden sorozat, film, játék, nagyobb könyv kapcsán született már, ha magyarul nem is mindig, angolul biztosan. Nem kell túlreagálni a mémeket. Viccek. Valaki érti, valaki nem, valaki érti, de nem szereti. Ennyi. Az ilyen jellegűeket én sem kedvelem, nem az én humorom, meg szerintem idétlen, de főleg fiatal gyerekek csinálnak ilyeneket.
6/10 anonim válasza:
Hármasnak igaza van, hogy már nem csak tinik olvassák. Elég abba is belegondolni, ha valaki régen tiniként kezdte olvasni és azóta felnőtt. Én 34 éves fiúként rajongok a könyveiért és nem vagyok egyedül.
7/10 anonim válasza:
Szerintem sem csak tinilányok olvassák Leiner Lura könyveit. Én is rajongok Laura könyviért már legaláb 7 éve
8/10 anonim válasza:
Igazából lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy kik olvassák meg ki a célközönség, ilyen mémeket azért általában tinik szoktak létrehozni. Biztos vannak nagyon unatkozó dolgozó felnőttek is, akik ilyen tartalmat szerkesztenek, de azért kisebb százalék a tanuló diákokhoz képest. Az első kettő komment is elsősorban erre utalt, hogy ilyen mémeket azért jellemzően inkább a tiniközönsége készít. De ahogy utalt rá a kettes, ilyen mém gyakorlatilag minden favorizált dologgal kapcsolatban előbb-utóbb szembejön az emberrel, ha böngészi a mémoldalakat.
9/10 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem Leiner Laura könyveit. És "kistini" vagyok, de ez nem kinövés kérdése a könyvei nagyon jók és megfogják az embert. Anyukám is olvasta az SZJG 1. kötetét neki is tettszett.
10/10 anonim válasza:
Leiner laura egy megcsinalt író, ezért sikeres.
Szokincs sajnos átlag, de nem atlag alatti.
Bemondtak a tévében hogy jó, akkor biztos jó 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!