Milyennek találjátok a novelláimat?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretném előre leszögezni, hogy ezek vizsganovellák. A feladat 2 parafrázis írása volt egy versre (én JA-tól a Két hexametert választottam). A novellák azért szlengesek, mivel szerintem ebbe a környezetbe ez a fajta nyelvezet jobban illik. Amúgy, szeretnék az írással később akár munkaszerűen foglalkozni, szerintetek van esélyem?
link:
2022. aug. 31. 14:41
1/10 anonim válasza:
Lehet, csak én nem tom megnyitni..
5/10 anonim válasza:
Nekem sem nyílik, nem tudod máshogyan megosztani?
8/10 anonim válasza:
Az nem tetszik benne hogy beleraktad a galaxis útikalauz említését. Aki olvasta az érteni fogja a könyv említése nélkül is, aki pedig nem olvasta az így sem fogja érteni. Egyébként a 42 nem az élet értelme, hanem a vegső kérdésre adott válasz. A cél a kérdés megfejtése volt, amire ugye egy lány jött rá a föld elpusztítása előtt. De akkor itt mi a kérdés? Hogy mikor és hol fogsz meghalni? Ahogy az egerek mondanák (itt ugye az egyik rabot egernek nevezik), az elég közhelyes válasz lenne. Meg ugye nem ugyanott hal meg mindenki ugyanakkor. :)
10/10 anonim válasza:
Jók voltak szerintem, a 42-t viszont valóban nem egészen értettem a könyv ismeretségének hiányában. Szakmailag nem tudom bírálni hozzá nem értésem végett, de emlékezetes volt, tehát valami megragadt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!