Antikváriumban az összes könyv használt, vagy van vadiúj is?
Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 09:14
1/7 A kérdező kommentje:
Új könyv ezt nem fogadta el kulcs szónak.
2022. aug. 30. 09:15
2/7 anonim válasza:
Pont tegnap vásároltam ÚJ könyveket online antikváriumban, szóval lehet. De nem volt könnyű megtalálni, az állapotszűrő inkább nem működött, mint igen. Sőt a szűrő úgy általában elég furcsán működött.
3/7 A kérdező kommentje:
Vásárlást személyesen gondolom.
Daneille Steel könyveket szeretnék venni, amit nem mostanában írt, hanem régen.
2022. aug. 30. 10:13
4/7 anonim válasza:
Elméletileg lehet új is, pl valaki kap ajándékba könyveket amik nem érdeklik, és bevágja az antikváriumba, de ez nagyon ritka. (Plusz a vásárlók összefogdossák, tehát már csak azért sem fog teljesen újnak hatni.)
5/7 anonim válasza:
Én találtam már új,tökéletes állapotú könyvet, meg természetesen ennek ellentétjét is. Szóval van, csak ki kell fogni. De amiatt, amit a 4-es is írt, kevésbé jellemző, viszont sok lehet az "újszerű" könyv, ami lehet kicsit tapicskolt, de amúgy ép, ha olyan a borítója, meg is lehet tisztítani, és a lapjai hibátlanok, legfeljebb enyhén sárgultak. Kérdés persze, hogy az ember mit keres, de sokkal érdemesebb inkább akkor Danielle Steel könyveire rámenni, és ott kiadja az állapotát is, legalábbis az antikvarium.hu.
6/7 anonim válasza:
Én sokat vásárolok antikváriumokból, rengetegszer hibátlan, vadi újnak tűnő könyvekbe futok bele. Ami lehet hogy használt, de 1-2 eseten kívül többször biztos nem volt olvasva, annyira jól néznek ki.
7/7 anonim válasza:
Szerintem antikváriuma válogatja. Voltam olyan antikváriumban, ahol volt mindig 1-2 újabb könyv, mert nagyker áron be tudták szerezni, és még így is olcsóbban árusítani, mint a nagy könyvesboltláncok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!