Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az nCore működése ?

Az nCore működése ?

Figyelt kérdés
Az nCore működésének mikéntjét, szabályait, a kötelezettségeket, a kapcsolódó fontos tudnivalókat (pl. qBittorrent) bárki el tudja az is olvasni az nCore oldalán, tehát első kézből, vagy ezekhez az infókhoz csak akkor lehet hozzájutni, ha már tag az illető és be tud jelentkezni a saját fiókjába?

2022. aug. 28. 12:25
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Valami elit-rangról szólt a dolog, de hidd el, szerintem pont mindegy kicsilánynak, hogyan és mennyiért: ha azt mondták neki, kaphat, akkor küldik. Szerzünk mi itt majd valakit, (csak hát egyelőre mindenki idegen), nincs aki a "műszaki" praktikákhoz ért. Gondoltam naivul, hogy ide is benézek, de ilyen az, amikor olyan kérdi, aki maga is hüle a dologhoz. Mindegy, jó szándék megvolt! Így is sokat tettetek érte, köszönöm a segítséget. Lassan, de kitanuljuk a könyvbeszerzés-letöltés csinyját-bínyját : D, a fene a bokájába annak, aki így megtekerte! Szeretünk titeket, köszönet mindenkinek! : )
2022. aug. 28. 19:19
 22/27 anonim ***** válasza:
10%

Komolyan, még mindig nem értem mit kell ezen ekkora feszkót nyomni. Ha eddig is megoldottátok, akkor ez után is meg fogjátok. Nem bonyolult.

A másik meg, ha tiltanak is, nem jön értetek a rendőrség, senki nem hal bele, a "kicsilány" nem fog belerokkanni.

2022. aug. 28. 19:33
 23/27 A kérdező kommentje:

# 22! Oké, nem akartam "ekkora feszkót nyomni", megterhelni téged, de remélem, nem nyomják a fegyvert a fejedhez, hogy kötelező olvasnod, amin felidegesíted magad.

Tudod, én naív, azt hittem, ez az oldal arról szól, hogy akinek kérdése van, tegye fel, és jó esetben érdemi választ is kap. Én lehurrogva, téma lezárva, mert nem venném szívemre, ha #22 válaszadót mentő vinné, "túlfeszültség" miatt. Jó éjt, mindenkinek.

2022. aug. 28. 20:34
 24/27 anonim ***** válasza:
92%
Ha seedeléssel nincs gond, akkor gyakorlatban nehezen tudod magad kidobatni.
2022. aug. 29. 03:00
 25/27 anonim ***** válasza:
83%
Canadahun és datalinkek. Nem torrent oldalak, böngészőből megy a letöltés, de szabad regisztráció van mindkettőn, és dugig vannak könyvvel. ;)
2022. aug. 29. 14:55
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Privátban küldtem linkeket olyan oldalakhoz, amin vannak könyvek s nem kell meghívó. (Ha kell még képregényest is küldök)

De amúgy én is foglalkozok ilyen e-book letöltéssel másoknak, szóval a saját nCore fiók ehhez szerintem nem indokolt.

2022. aug. 29. 15:50
 27/27 A kérdező kommentje:

Képregényre köszönjük, nincs szükség. Úgy vagyunk ezzel a könyv-dologgal,

hogy a lányka azóta rávehető az olvasásra, amióta azt az ebookot megkapta,

a kötelezők meg nem kötik le.

Amit nagyon nehezen , eddig csak hiányosan szerzett be, az Vavyan Fable összes volt,

meg vmelyik vámpíros sorozat volt, most nem ugrik be a cím. Továbbá ettől függetlenül

könyv már antikváriumban is megfizethetetlen, a nehéz beszerezhetőségen túl ez sem elhanyagolható tényező. Köszönjük, biztosan nem csak nekünk lesz útmutató (és tanulságos) az itteni kérdezz-felelek. Üdv mindenkinek.

2022. aug. 29. 16:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!