Az nCore működése ?
Komolyan, még mindig nem értem mit kell ezen ekkora feszkót nyomni. Ha eddig is megoldottátok, akkor ez után is meg fogjátok. Nem bonyolult.
A másik meg, ha tiltanak is, nem jön értetek a rendőrség, senki nem hal bele, a "kicsilány" nem fog belerokkanni.
# 22! Oké, nem akartam "ekkora feszkót nyomni", megterhelni téged, de remélem, nem nyomják a fegyvert a fejedhez, hogy kötelező olvasnod, amin felidegesíted magad.
Tudod, én naív, azt hittem, ez az oldal arról szól, hogy akinek kérdése van, tegye fel, és jó esetben érdemi választ is kap. Én lehurrogva, téma lezárva, mert nem venném szívemre, ha #22 válaszadót mentő vinné, "túlfeszültség" miatt. Jó éjt, mindenkinek.
Privátban küldtem linkeket olyan oldalakhoz, amin vannak könyvek s nem kell meghívó. (Ha kell még képregényest is küldök)
De amúgy én is foglalkozok ilyen e-book letöltéssel másoknak, szóval a saját nCore fiók ehhez szerintem nem indokolt.
Képregényre köszönjük, nincs szükség. Úgy vagyunk ezzel a könyv-dologgal,
hogy a lányka azóta rávehető az olvasásra, amióta azt az ebookot megkapta,
a kötelezők meg nem kötik le.
Amit nagyon nehezen , eddig csak hiányosan szerzett be, az Vavyan Fable összes volt,
meg vmelyik vámpíros sorozat volt, most nem ugrik be a cím. Továbbá ettől függetlenül
könyv már antikváriumban is megfizethetetlen, a nehéz beszerezhetőségen túl ez sem elhanyagolható tényező. Köszönjük, biztosan nem csak nekünk lesz útmutató (és tanulságos) az itteni kérdezz-felelek. Üdv mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!