Használt és új könyvek kölcsönzésnek milyen jogi keretei vannak?
Nem tudom, hogy érdemes-e erre felhúzni egy vállalkozást.
Alapból ott vannak a könyvtárak.
Egyre kevesebben olvasnak könyvet.
Én online antikvárból szerzem a könyveim nagy részét, és a szomszéddal cserélgetünk egymás között.
Köszönöm a választ.
Ezt hogy érted: "online antikvárból szerzem". Letölthető a könyv digitálisan az antikvárium weboldaláról?
Nem. Olyan, mint egy webáruház.
Megrendelem, kiszállítják, örülök.
Én szívesebben olvasom a klasszikus könyv formátumot, mint az e könyveket. Utóbbival annyit szoktam foglalkozni, hogy kolléganőm engem nyaggat az epubjaival, hogy tegyem át pdf-be, mert neki az jobb.
De elektronikus könyveket a Magyar Elektronikus Könyvtár oldaláról több formátumban is le lehet tölteni ingyen.
Szerintem könyv függő.
A ritkaságokat el lehet adni jó áron, egy könyvet vadászok, aukcióban meghirdetve egyszer láttam, 15000-ig követtem a licitet, aztán letettem róla.
Végül 45000,-ért vitte el az aukció nyertese.
De múltkor rendeltünk könyveket kolléganővel, szakács könyveket rendelt sokat, de darabára 80-250 forint között mozgott.
Posta költséggel valamivel többet fizettem, mint ötezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!