Mondanátok olyan könyveket amikben a történetet több szemszögből ismerhetjük meg?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 10:43
1/9 anonim válasza:
Nem tudom milyen könyveket keresel- Adult, young adult? Fantasy? stb.
2/9 A kérdező kommentje:
Minden fajtát.
2022. aug. 28. 20:57
3/9 anonim válasza:
Pont most fejeztem be Leigh Bardugo Hat varjú sorozatát (Hat varjú, Bűnös birodalom). Itt a 6 főszereplő szemszögéből ismerhetjük meg az eseményeket.
De úgy tudom, ilyen a Trónok harca is.
Vagy például Mussotól Az írók titkos élete, úgy emlékszem, ott is szereplők szerint több szemszög van.
4/9 anonim válasza:
Coleen Hoovernek tobb konyvében is néhány rész egyik fél szemszögéből néhány a másikébol van. Pl. Ugly love, Never Never
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. aug. 29. 10:44
6/9 anonim válasza:
J. Goldenlane összes művében ha jól tudom
7/9 anonim válasza:
lmao nezz fel wattpadra ott rohadt sok valtakozo povos konyv van
8/9 anonim válasza:
Akutagava Rjúnoszuke: A bozótmélyben (A vihar kapujában című kötet egyik novellája)
Egy bűncselekményt több szemszögből tár fel, de ezek önellentmondásosak.
9/9 anonim válasza:
Erdős Zsuzsanna trilógia (Vedd már észre!, Még sincs vége! Hidd el végre!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!