Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit csináltok a ki olvasott...

Mit csináltok a ki olvasott könyveitekkel?

Figyelt kérdés

Két opció van a fejemben.

Az első az, hogy eladom őket, de viszont a másik, hogy csinálnék nekik külön polcot, és rá nézve büszke lehessek egy pillanatig, hogy mennyit olvastam el. Más is vacilál ezen? Ti hogy látjátok ezt?

2022. aug. 22. 10:46
1 2
 1/13 belapus ***** válasza:
100%

Ki nem csak elolvasom őket.

Egy részét ( a számomra fontosakat ) megtartom a saját könyvtáramban, a többit felajánlom adományként a helyi könyvtárnak.

2022. aug. 22. 11:12
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Sokat olvasol? Csak mert az igekötőket nem tudod használni, pedig lenne rá sok jó példa a könyvekben.
2022. aug. 22. 13:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rontottam benne, sőt.. Biztosan! De tönkre tettem ezzel a napod? Elrontottam ezzel bárki kedvét is? Ártottam ezzel valakinek? Nem beszélve arról, hogy ha valakinek nem megy valami az életében, én annak segítek, nem pedig bele rúgok! Kérlek mondd el, hol rontottam, szívesen fogadom a javítást, mert én is fejlődni szeretnék! Legyen szép napod!
2022. aug. 22. 14:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A könyveimet megtartom és folyamatosan bővül a kis mini könyvtáram.
2022. aug. 22. 14:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyat szoktam eladni vagy elajándékozni, ami nem tetszett, vagy holtbiztos, hogy nem akarom majd újraolvasni vagy fellapozni időnként.
2022. aug. 22. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kevés könyvet veszek, csak olyanokat, amik igazán érdekelnek. Azokat viszont megtartom, szeretem őket újraolvasni. Csak azt adnám el, ami nagyon nem tetszett.
2022. aug. 22. 17:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszett, megszabadulok tőle. Többi kint van a polcom. Kedvenc sorozatoknál van ahol már 30db feletti a példányszám....
2022. aug. 22. 21:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Fent vannak a könyvespolcon, nem adom senkinek semmiért. Az én kincseim❤️. Idővel úgyis újraolvasom mindet mert lassan elfogy a helyem, kevesebb új lesz. Nem véletlen van 800+ könyvem😂 és csak gyarapszik és gyarapszik az én kis házi könyvtáram amíg tudom hova tenni őket:)
2022. aug. 23. 02:14
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Az általam elolvasott könyveket visszaviszem a könyvtárba. Új kötetet én már nem vásárolok, mert a régebben beszerzettek elfoglalják az összes szabad helyet. Tőlük meg megválni nagyon nehéz lenne, hiszen valamennyit szeretem, néha azokba is bele-beleolvasok.
2022. aug. 23. 11:18
 10/13 Milly vagyok ***** válasza:
Amiket szeretsz, vagy úgy gondolod később szívesen újra olvasnak tartsd meg! A többit add be egy könyvtárba, vagy ha ez nem tetszik add el!
2022. aug. 24. 01:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!