Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ismer tek még olyan AKTÍV...

Ismer tek még olyan AKTÍV honlapot mint a moly.hu? Most lett elegem végleg abból a csürhebol.

Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Magyar nyelvűt nem, korábban is csak a Könyvkolónia volt, de nem sokáig, mert borzalmasan ügyetlenül volt megcsinálva.

A Goodreadsen elég sok a magyar, de nincs nagy élet.

Ha a fantasztikum érdekel, vannak egész jó sci-fi és fantasy csoportok a Facebookon, de általános könyvmoly-csoportról, ami jó, nem tudok.

Mi történt, újabb botrány tört ki? :)

2022. aug. 17. 19:33
 2/6 anonim válasza:
52%

Nem ismerek, de szerintem az oldal jó arra , hogy az olvasott könyveidet feljegyezd. Nekem tetszik, jópofa, hogy megtudom nézni őket.

Ha társaságra vágysz biztos vannak ilyen olvasói klubbok, találkozók. Facebookon szerintem hamar találni ilyen közeget. Személyes kapcsolatok amúgyis jobb kiépíteni.

2022. aug. 17. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Merengő esetleg?
2022. aug. 17. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
2022. aug. 17. 22:27
 5/6 harebell ***** válasza:
46%
Mi a baj a mollyal? Aki nem tetszik, nem követed.
2022. aug. 17. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
sok ott a megmondóember szerintem azzal van baja.
2022. aug. 17. 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!