Milyenfajta könyveket szerettek olvasni?
Te milyen típusú személy vagy?
Milyen stílusú, és típusú könyveket szerettek olvasni?
Regényeket. A témája szinte mindegy, csak ilyen szerelmes ponyva ne legyen.
De jó is, hogy eszembe juttattad, megyek is a könyvtárba. :)
Nő lévén, mondhatjuk, hogy kissé romantikus beállítottságú ember vagyok, de szeretek a realitások talaján állni.
Ami az írott irodalom iránti érdeklődésemet illeti, úgy mondhatnám, hogy "mindenevő" vagyok.
Olvasok szépirodalmat (talán ez az elsődleges), történelmi regényeket, önéletrajzi műveket, pszichológiai írásokat, szívesen olvasok fantasy-t, bűnügyi regényeket, fikciókat, ha jók azok előadásmódja, illetve az írásmű stílusa.
A felpontozásokat egyébként nem értem, hiszen a kérdés jellegéből kiindulva, nem ez az elsődleges megközelítési szempont, mert ..."kinek a pap, kinek a papné...". Ha igen, akkor a kérdező önmaga miért nem írta le azt, hogy ő az írott művek mely irányvonalát részesíti előnyben, vagy legalább kulcsszavakkal utalt volna az általa kedvelt írásművek műfajára, mert ezekből az információkból már elég sok mindent leszűrhettek volna a válaszadók.
Miért ne lehetne felpontozni, aki a kérdésre adott releváns választ? Ez lenne annak a gombnak a funkciója. :)
(Én pl mindenkire nyomtam zöldet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!