Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárn...

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárnál bármely épületében lehet regisztrálni ls olvasójegyet kapni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Stakdolgozat előtt állok, online forrásokhoz nagyon fontos volna nekem, itt érem el a legtöbb és legmegfelelőb anyagot.

Van a közelünkben egy kihelyezett könyvtáruk, a főépület viszont nagyon messze van.

Muszáj oda mennem, ha szeretném magam regisztráltatni?

Nagyon köszi a segítséget!

2022. aug. 11. 13:13
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocsi az elírásokért. *Szakdolgozat :D természetesen

És a tagkönyvtárakra gondolok.

2022. aug. 11. 13:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Közben egy ilyen találtam:

"Fontos! Adatbázisaink távoli használatának feltétele, hogy a szolgáltató erre lehetőséget biztosítson, valamint Önnek érvényes olvasójeggyel kell rendelkeznie valamelyik könyvtárunkban."

Gondolom akkor mindegy, hogy azt melyiknél veszem meg.

2022. aug. 11. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik fiókban lehet olvasójegyet váltani. Sőt, olyat is, ami az összes fiókban feljogosit a kölcsönzésre.
2022. aug. 12. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ utólag is!

Igen, végül sikeresen adtak nekem sárga olvasójegyet, ami beenged az online gyűjteményükbe is.

2022. aug. 12. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!