Agatha Christie könyvek sorsa mi legyen?
Jelenleg éppen költözés folyamatában vagyok, az új lakhelyem szobája pedig a mostaninál kisebb lesz, és sajnos nem fog minden könyvem elférni. Éppen ezért felvetettem, hogy esetleg eladom őket, hogy addig sem porosodnak a padláson, meg ha nem is oly sokat, de némi pénzt kereshetnék velük, ugyanakkor a krimi királynője a valaha élt egyik legnagyobb író volt, akinek munkái nem egyenrangúak pl. gyerekeknek szánt ismeretterjesztő könyvekkel vagy mai kortárs alkotókkal, meg amúgy is anno volt egy erős Christie-rajongó korszakom, és lehet egyszer ha úgy van talán valamikor ismét elolvasnám őket.
Ti mit tennétek a helyemben? Bevallom, kezdetben határozott szándékomban állt az eladás, de azóta mintha megláttam volna bennük az értéket, szóval nagy dilemmában vagyok.
„a valaha élt egyik legnagyobb író volt”
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Nekem kicsi szobám van, mégsem dobom ki a könyveimet. Ha kell, akkor fektetve rakom őket vagy a vitrinbe, szekrénybe, ágyneműtartóba. Meg lehet oldani.
Ha muszáj lenne választanom mit dobok ki, biztos nem a klasszikusok és enciklopédiák lennének azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!