Wattpad sztorik?
Sziasztok! Elkezdtem írki egy történetet, valaki elolvasná? És írna nekem véleményt?
Nem kell az hogy jaj ez már 1001x volt már ilyen stb, én tényleg szeretném, de vélemények alapján fejlődik az ember
Hmm. Jobb mint az átlag wattpad felhozatal, de azért van mit javítani.
- Nagyon rövid a fejezet. Tudom hogy a legtöbb tini figyelmét egy Twitter-bejegyzésnél hosszabb szöveg nem tudja lekötni, és a mai regények is ezt tükrözik (pl Eleanor & Park féloldalas fejezetei), de azért lehetne hosszabb. Én általában 3000-6000 szavas fejezeteket írok.
- Vesszők nagyon sokszor rossz helyen. Nyelvtani, helyesírási hibák. Pl "bejött a szobámban hogy beszélt Chrissel".
- Ne tegyél be fotókat, hogy "ezt hordta, így nézett ki" stb. Ez rettenetesen ciki. Le lehet írni szöveggel is, hogy mit hordott. Már ha egyáltalán érdeklődésre tart számot.
- Miért ír mindenki amerikaiakról, japánokról stb? Magyarokról írni ciki? :(
Szia!
Viszonylag sok hiba van benne, amik néha nehezen érthetővé teszi a szöveget. A vesszők gyakran rossz helyen vannak, illetve a kötőjelek gyakran nem voltak kirakva/rossz helyre voltak kirakva, ami a párbeszédeknél zavaró volt.
Szerintem a prológus felesleges, abból a szempontból, hogy helyel-közel ugyanaz áll benne, ami a fülszövegbe is. És a fülszöveg utolsó mondata értelmetlen:,,Egy szó: Rohadjon meg Jayce Wylder'' (bocs, lehet nem jól emlékszem a nevére), mivel nem egy szó.
Amit meg furcsálltam, hogy Mióta miért is utálja Jayce-t, legalábbis miért ellenséges vele. Szerintem ezt jobban kifejthetnéd.
Ez most nem pont a történethez kapcsolódik, de amikor a napokat jelezték, szőlőtőkék választottad el a betűket, amivel nincs semmi gond, de az én képernyőmön néhány betű a következő sorba tolódott, és nagyjából így nézett ki: SZOMB
AT. És amikor számokról írsz (pl: 2 hét, 10 óra), inkább írd ki betűkkel.
Amit meg felhoznék, hogy kicsit gyorsnak éreztem a cselekményt, és hiányoltam a leírásokat.
A történet egyébként jó, nem olyan közhelyes. Érdekesek a karakterek is.
Remélem tudtam segíteni! (Bocs ha sok mindenbe belekötöttem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!