Milyen klónháborús SW könyveket ajánlotok?
Nem sokára itt a szülinapom, és kérdezték, hogy mit szeretnék. Nagyon szeretem a SW-t, de inkább a klónháborús és az azelőtti időszakot. Milyen könyveket ajánlotok ebből a korszakból?
Amiket eddig olvastam/jelenleg olvasom:
-Old Republic
-A gonosz útvesztője
-Klónháborús játszmák
-Külső űr (ezt ingyen szereztem meg egy sráctól neten pdf-ben, ha valaki szeretné belinkelem kommentben az oldalt)
Tudom, nem valami sok, de csak nemrég találtam rá a Szukits-ra :D
Én tudnám mondani a Yoda:Sötét találkozót (a történet fő része Dooku és Yoda); a Töréspontot (ez Windut mutatja be a háború idején); és a Sötét tanítványt (ez már az új kánon része, Ventress sztoriját zárja le).
Ha az Old Republic elnyerte a tetszésedet, akkor még ajánlanám a Darth Bane-trilógiát (én most olvasom, és nagyon jó könyvek); illetve a Darth Plagueis könyvet A megtévesztés leple kötettel együtt.
Van még két könyv, ami nemcsak a klónháború, hanem még a Baljós árnyak előtt játszódik. Igaz, ez a kettő az új kánon része, de nekem rajta van a toplistámon. Az egyik a Mester és tanítványa (Obi-Wan és Qui-Gon viszonyát mutatja be egy új karakterrel, Rael Averross-sal együtt), a másik a Dooku: Az elveszett Jedi kötet (ez hangoskönyv, és Dooku életkorát követi végig gyerekkorától a Jedi-rend elhagyásáig).
Remélem, ezekkel az ajánlásokkal tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!