Melyik könyv volt eddig a legunalmasabb, amit valaha olvastál?
Sir Phillipnek szeretettel
Szeretem a könyv sorozatot de ez a csavo nagyon idegesitett
Talán a Szilmarilok.
Amit még untam:
Brandon Sanderson könyvei. Rettentő nyakatekert de ugyanakkor nevetséges varázsrendszerek és felépítések, a sztorik unalmasak (mind a felnőtt, mind a gyerek könyveiben).
Rick Yancey: Az ötödik hullám sorozat
Eragont is eléggé untam
Jókai Mór: Aranyember
Kínkeservesen megküzdöttem az első fejezettel, aztán inkább félre tettem, mielőtt túl erőssé válik a csábítás, hogy tűzre vessem.
Kőszívű ember fiai, Egri csillagok
Önszántamból unalmas könyvet nem olvasok.
Van rengeteg olyan unalmas könyv, amit olvastam, amiknek a címére meg a szerzőjére sem emlékszem, tehát amit ide írok, az nem is a legunalmasabb, hanem az unalmasok közül az, amire egyáltalán emlékszem.
Én pl. gyerekként az Ábel rengetegbent untam nagyon... illetve A kőszívű ember fiait nem tudtam befejezni, de ehhez az is hozzátartozik, hogy rohadt szarul tanították nekem 5. és 8. között a törit, tehát el sem jutottunk még a közelébe sem a '48as forradalomnak, mikor el kellett (volna) olvasni azt a regényt, így egy csomó dolgot nem is értettem benne, lehet, hogy amiatt (is) untam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!