Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet tudsz ajánlani...

Milyen könyvet tudsz ajánlani egy 15 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
Lehet Fantasy,Krimi,Scifi,Akció vagy bármi amit jónak látsz :D
2010. szept. 19. 15:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%

A gyűrűk ura, Harry Potter, ezeket mindenképp. Ilyen Tvájlájtot neeeeeee, én is elolvastam, meg is bántam(bár gondolom azt nem is akartad volna :D).

17/F

2010. szept. 19. 16:01
 2/15 anonim válasza:

Takami Kósun-Battle Royale

Darren Shan-Vámpír könyvek, Démon könyvek

2010. szept. 19. 16:05
 3/15 anonim válasza:
Asimov Alapítvány, ha szereti a scifi-t. Azzal ellesz 1 darabig :D Az egy nagyon jó könyv. Gyűrűk Ura biztos nyerő, Szilmarilokhoz lehet, hogy még fiatal, meg az sokaknak elég tömény, de ha tetszik neki az a világ akkor esetleg. Ha elvontabb fajta, akkor Harcosok klubja, Battle Royale (ezt akkoris ha nem az :P)
2010. szept. 19. 16:10
 4/15 A kérdező kommentje:
A Twájlájtot én is utálom kb 2 percet láttam a filmből és..inkább nem nyilatkozot a BAttle Royalet ismerem nagyon jó lehet kiolvasom :D
2010. szept. 19. 16:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Adrain Mole titkos naplója
2010. szept. 19. 19:59
 6/15 anonim ***** válasza:

Christofer Paolini:Eragon

Naomi Novik: Őfelsége sárkánya, A jáde köves trón, Puskapor és sárkányvér

R.A. Salvatore: Sötételf trilógia

Stephen King: A halálsoron

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2010. szept. 19. 21:25
 7/15 anonim ***** válasza:

Rejtő Jenő manapság nem divat? Olvasd el tőle az elveszett cirkálót, esetleg a Szőke ciklont :) Esetleg Piszkos Fred, a kapitányt, de ha komolyabbat akarsz, akkor a Csontbrigád se rossz.

Amúgy a twillight lányregény elsősorban, másrészt meg a könyv kellemes olvasmány volt, Harry potter szint: egyszer érdekes volt.

Ha magyart akarsz, esetleg olvasd vavyan fable-t, a Vis Major sorozat remek, fantasy az Álmok Tengere, esetleg az Ezüstegér ha érzelmesebbet akarsz.

vagy Leslie L. Lawrence könyvek, szintén érdekes, és keletről még tanulni is lehet belőle :)

Vagy olvasd el az 1984-et ha akarsz egy kis lelki terrort, Stephen King szinte minden könyve jó horror.

Amúgy bemész egy könyvesboltba, és csemegézel, kinyitod itt, kinyitod ott, és ami megtetszik azt megveszed, esetleg listát írsz, és karácsonyra megkérded :)

2010. szept. 19. 21:39
 8/15 anonim ***** válasza:

Cassandra Clare:- Csontváros

- Hamuváros

2010. szept. 20. 18:21
 9/15 anonim ***** válasza:

Futball-faktor

Dennis Lehane:Shutter-ISland

2010. szept. 20. 21:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Suzanne Collins - Éhezők viadala

[link]

Jonathan Stroud - Bartimaeus trilgóia

[link]

Paul Hoffman - Isten balkeze

[link]

2010. szept. 21. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!