Milyen könyvet tudsz ajánlani egy 15 éves fiúnak?
A gyűrűk ura, Harry Potter, ezeket mindenképp. Ilyen Tvájlájtot neeeeeee, én is elolvastam, meg is bántam(bár gondolom azt nem is akartad volna :D).
17/F
Takami Kósun-Battle Royale
Darren Shan-Vámpír könyvek, Démon könyvek
Christofer Paolini:Eragon
Naomi Novik: Őfelsége sárkánya, A jáde köves trón, Puskapor és sárkányvér
R.A. Salvatore: Sötételf trilógia
Stephen King: A halálsoron
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Rejtő Jenő manapság nem divat? Olvasd el tőle az elveszett cirkálót, esetleg a Szőke ciklont :) Esetleg Piszkos Fred, a kapitányt, de ha komolyabbat akarsz, akkor a Csontbrigád se rossz.
Amúgy a twillight lányregény elsősorban, másrészt meg a könyv kellemes olvasmány volt, Harry potter szint: egyszer érdekes volt.
Ha magyart akarsz, esetleg olvasd vavyan fable-t, a Vis Major sorozat remek, fantasy az Álmok Tengere, esetleg az Ezüstegér ha érzelmesebbet akarsz.
vagy Leslie L. Lawrence könyvek, szintén érdekes, és keletről még tanulni is lehet belőle :)
Vagy olvasd el az 1984-et ha akarsz egy kis lelki terrort, Stephen King szinte minden könyve jó horror.
Amúgy bemész egy könyvesboltba, és csemegézel, kinyitod itt, kinyitod ott, és ami megtetszik azt megveszed, esetleg listát írsz, és karácsonyra megkérded :)
Cassandra Clare:- Csontváros
- Hamuváros
Futball-faktor
Dennis Lehane:Shutter-ISland
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!