Milyen könyvet ajánltok?
Jean Webster: Nyakigláb apó
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Soman Chainani: Jók és rosszak iskolája
Charlotte Brönte: Jane Eyre
Móra: Pink könyvek
LOL könyvek
Szabó Magda: Abigél
Darren Shan - Vámpír könyvek
(nem olyan mint az Edvardos csillam vampiros 😅)
Nagyon jól felépített sztori, a legutolsó konyv végén még fiatal srác létemre is elmorzsoltam pár könnycseppet, meg pár másik részén is, naggyon naggyon jó, van elő -sztori konyv sorozat is ami időben később jött ki, de a sztori előzetes történései vannak benne, és a Remsegek cirkusza film egy kalap kaki a konyvekhez képest, szóval ha azt esetleg láttátok, ne alapozzatok a film minőségére 😅)
bocsi, más könyv sorozatért nem rájongtam igazán, talán még a Rettentő Tudomány konyv sorozatért, különböző tudomanyos temakat jarnak korbe kotetenkent nagyon vicces, izgalmas, kreativ kis konyvecskekkel, ez a 2 volt a gyerekkorom favoritja. :)
Ja, és mind volt könyvtárban, onnan kölcsönöztem, nemtudom hogy még megtalalhatoak-e.
Vámpír könyvek [link]
Ha szereti a fantasyt, akkor ezekkel simán lekenyerezed:
Robert Jordan: Az idő kereke (van már filmsorozat is, de a könyv az igazi, 14 kötet, sok oldalas, sok szálon futó cselekmény, van benne minden)
Brent Weeks: A Fényhozó sorozat
Michael J. Sullivan: Riyria-krónikák
Peter V. Prett: Démon ciklus
Illetve ha tetszett neki a HP, van egy magyar folytatás, 3+1 rész, szerintem az is nagyon jó! Parselmouth Lion: Nurmengard trilógia
Nagyon jó szórakozást =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!