Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Túl gyorsan olvasok?

Túl gyorsan olvasok?

Figyelt kérdés
Van egy Agatha Christie regény ami nagyon megtetszett, viszont sajnos nagyon gyorsan elolvastam. Le kéne lassítanom vagy ezzel nincs baj?
2022. jún. 8. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a tempója. Én is gyorsolvasó vagyok. Ez adottság, de tanulható is.

Van vagy 100 könyve. Örök értékek. Antikváriumban elérhetők.

2022. jún. 8. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, nem vaskos könyvek azok, egy nap alatt a végére jártam magam is.
2022. jún. 8. 19:23
 3/6 anonim válasza:
100%
Nem gond, ha hamar elolvastad, szerintem keress vastagabb könyveket. Valamint, ahogy #1 írta, mindenkinek más a tempója.
2022. jún. 8. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Irigyellek, mert én meg lassan olvasok, és annyi könyv van, amit elolvasnék.
2022. jún. 8. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Értetted a sztorit? Fel tudtad idézni a végső leleplezésnél a korábbi történéseket? Ha igen, akkor nincs gond a gyors olvasásoddal, mivel odafigyelsz közben. Keress új olvasandó könyvet.
2022. jún. 8. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
49%

Attól függ. Ha össze tudnád foglalni a történetét és az üzenetét, ok. Ha vannak fehér foltok az gond.

Alapjáraton én úgy olvasok, hogy a túlírt és irreleváns dolgokat átugrom és így is össze tudom foglalni, hogy mit olvastam. Ez egyben fel is gyorsítja ilyenoor a tempót.

Ha valami érdekel és nem bírom letenni, azt nyilván gyorsabban elolvasom.

Ha valami elgondolkodtató vagy túl sok információt kapok, akkor gyakrabban szünetet tartok, ilyenkor lassan haladok.

2022. jún. 9. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!