Milyen fajta könyvet kellene vennem?
Figyelt kérdés
Ajándákban lenne egy 14 éves lánynak. Nem bírja a horrort és sci-fit még nem próbált; szereti a romantikus, fantasy, humor és az "élet nagy problémái" stílusú könyveket. Érdekli a környezetvédelem. Milyen könyvet lenne érdemes adnom neki?2022. jún. 8. 18:51
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Hát ez nem nagyon kapcsolódik a természethez, de nagyon ajánlom a Szent Johanna gimi -t Leiner Laurától. Én magam is olvastam, fantasztikus könyv. A tini lányok problémáiról, tulajdonképpen a főszereplő lány problémáiról, szerelméről, egész gimis életéről szól. 8 kötetes, imádnivaló könyvsorozat.
3/10 anonim válasza:
Igen azt èn is olvastam tènyleg egy brutálisan jo sorozat de abban hol van a fantasy vagy a termèszet?
4/10 anonim válasza:
3as az élet nagy problémái és humor kategóriába sorolható a felsoroltak közül :))
5/10 anonim válasza:
4es vagyok meg 2es. Ja és romantikus, ne felejtsem ki azt sem :))
6/10 anonim válasza:
on sai: apa, randizhatok egy lovaggal? című könyve szerintem már működik iylen időseknél, nagyon kis aranyos és vicces szerelmes történet. Mondjuk környezetvédelem nem annyira van benne. cserébe romantikus, fantasy és humor.
7/10 anonim válasza:
Bacigalupi könyveit (A felhúzhatós lány; Hajóbontók; Vízvadászok) ajánlom a környezetvédelmi érdeklődése miatt.
On Saitól kb. bármit, nemcsak az Apát, hanem a Calderont, a Vágymágusokat is. A Szivárgó sötétség-sorozat ugyan felnőtteknek szól, de olvasta már tizenhárom éves is.
9/10 anonim válasza:
Fábián Janka: Az Anna-bál szerelmesei Ez nem fantasy ellenben romantikus ,Mulatságos kicsit régies hangvételű. De én imádtam minden pillanatát.
10/10 anonim válasza:
Ajánlom Rácz Csaba két kiváló könyvét:
1. Bosszú egy ellopott életért
2. Ajándék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!