Hol rendelhetem meg ezeket a segédeszközöket, hogy megcsinálhassam ezt a saját könyveimmel? (link a kérdés alatti leírásban)
2022. jún. 8. 16:42
1/4 anonim válasza:
A legtöbb papírboltban lehet alapanyagokat kapni ehhez.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 Voltam a városban ahol élek minden papírboltban (több is van), egyikben sem volt. Mindenhol azt mondták, hogy szokott lenni de most nincs, vagy hogy nem szoktak rendelni mert eddig ilyet nem akart venni senki.
2022. jún. 8. 19:16
3/4 anonim válasza:
akkor menj el a városba, és vegyél a városi papírboltban... mégis mit nem tartanak, celluxot, ollót, iratkapcsot, vagy öntapadós fóliát? hol van ez, valami zsákfalu?!
4/4 anonim válasza:
Tescoban, auchanban is lehet kapni könyvre ragasztható fóliát, én az ezekben vásároltakkal szoktam bekötni a saját könyveimet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!