Szerintetek manapság megjelenhettek volna Moldova György(RIP) könyvei?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl, a bűn az életre, vagy a textiles könyvére, vagy az akit a mozdony füstje megcsapott-ra. Elég jól leírta a rögvalóságot.2022. jún. 5. 12:36
1/6 anonim válasza:
Persze. Nehezebb ma az szerzők dolga, de ilyen témájú és színvonalú művekből ma éppenséggel hiány van, kapna rajtuk egy élelmes kiadó.
2/6 A kérdező kommentje:
1-es, olvastad valamelyiket? Ha igen, mit olvastál a szerzőtől?
2022. jún. 5. 14:06
3/6 anonim válasza:
Egyelőre csak a Bűn az élet...-et, néhányba még belelapoztam, szerintem jól ír, jó témákat választ. A következő az Akit a mozdony füstje megcsapott lesz.
Tegnap én is írtam ki egy moldovás kérdést. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Szeretem a könyveit én is. Ha olvastad a bűn az életet, akkor olvastad azt is, hogy nyiltan beszél az etnikai összetételről stb, tipikus bűncselekményekről ilyesmi.
Erre gondoltam, hogy ezt engednék-e manapság leírni, megjelenni. Bár szerintem a rendőrök nem adnák a nevüket ehez. A karrierjük bánná.
2022. jún. 5. 14:30
6/6 anonim válasza:
Hát igen, megeshet, hogy tőle politikailag távolabb álló kiadó adná csak ki cenzúrázatlanul azt a könyvet, de ők meg a pozitív figuraként beállított egykori ávéhást néznék rossz szemmel. De az elvbarátai a melegekkel kapcsolatban is ráncolnák a szemöldöküket. Hm, lehet, mégis magánkiadással csinálná meg a szerencséjét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!