Melyek a kedvenc elemeitek egy fantasy könyvben?
Mik azok a dolgok, amiket kifejezetten szerettek, ha egy fantasy könyvben megjelennek? pl vannak benne tündék, modern korban játszódik, nyomoznak benne, morális dráma, politikai összeesküvések a háttérben, jó-rossz harca stb.
Kimondottan olyan elemek is érdekelnek, amik még egy rosszabb könyvet is fel tudnak javítani számotokra. Pl azért olvassa el valaki, mert vannak benne sárkányok, holott az alapkoncepció már ezer meg egy másik könyvben megjelent
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Én szeretem, ha a főgonosznak van valami motivációja is, nem csak azért gonosz, mert az és kész. Rendesen kifejtve, tehát ha mondjuk meg akarja hódítani a világot, akkor tudjuk meg, miért lenne rossz a világnak, ha ez a szereplő uralkodna rajta (és ne csak ilyen „mert lemészárolna mindenkit” szinten, vagy ha igen, akkor annak is legyen meg az oka!)
Emellett bejön, ha a főhősben van egy kis sötét vonás is, nem csak sima fiú.
Eddig nagyon jókat írtatok!! Köszönöm szépen! :)))
Mindenki mást szeret, úgyhogy szerintem felesleges lepontozgatni, én mindegyiket hasznosnak jelöltem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!