Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyek a kedvenc elemeitek...

Melyek a kedvenc elemeitek egy fantasy könyvben?

Figyelt kérdés

Mik azok a dolgok, amiket kifejezetten szerettek, ha egy fantasy könyvben megjelennek? pl vannak benne tündék, modern korban játszódik, nyomoznak benne, morális dráma, politikai összeesküvések a háttérben, jó-rossz harca stb.

Kimondottan olyan elemek is érdekelnek, amik még egy rosszabb könyvet is fel tudnak javítani számotokra. Pl azért olvassa el valaki, mert vannak benne sárkányok, holott az alapkoncepció már ezer meg egy másik könyvben megjelent

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2022. jún. 4. 13:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hatos vagyok, csak 53%? Miért pontoztátok le, ha az volt a kérdés, mit szeretek?
2022. jún. 6. 14:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem, ha a főgonosznak van valami motivációja is, nem csak azért gonosz, mert az és kész. Rendesen kifejtve, tehát ha mondjuk meg akarja hódítani a világot, akkor tudjuk meg, miért lenne rossz a világnak, ha ez a szereplő uralkodna rajta (és ne csak ilyen „mert lemészárolna mindenkit” szinten, vagy ha igen, akkor annak is legyen meg az oka!)

Emellett bejön, ha a főhősben van egy kis sötét vonás is, nem csak sima fiú.

2022. jún. 6. 14:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
*nem csak sima jófiú (megint sikerült az „ó” helyett a backspace-re nyomnom, fszomat már bele)
2022. jún. 6. 14:34
 14/17 A kérdező kommentje:

Eddig nagyon jókat írtatok!! Köszönöm szépen! :)))

Mindenki mást szeret, úgyhogy szerintem felesleges lepontozgatni, én mindegyiket hasznosnak jelöltem :))

2022. jún. 6. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:
27%
Hatos, talán azért pontozta le valaki, mert a nagy betűkkel írt szó olyan, mint egy kiabálás. Nekem például hímsovinisztának tűnt, hogy a szerelmes fantasy műveket nem csak nem kedveled (ami jogos, ha nem érdekel), hanem ezt üvöltve kell közölni.
2022. jún. 8. 06:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hímsoviniszta, haha. Amúgy lány vagyok, lol. (Itt az oldalon nincs dőlt betű, valahogy ki akartam emelni.)
2022. jún. 8. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#15 Inkább az a feltételezés hímsoviniszta, hogy a romantikus írások csak a nőket érdekelhetik (ill. őket csak ez érdeklik), és ezért nőellenes lenne nem szeretni a műfajt. Amúgy írta a hatos, hogy az erős női karaktereket viszont szereti, mi ebben a hímsoviniszta?
2022. jún. 8. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!