Olvasta valaki ezt a könyvet?
Figyelt kérdés
Olvastatok a Kinnnporsche novellát? En a második könyv végéig tudtam elolvasni és párhuzamosan nézem a sorozatot is. Tudja esetleg valaki hogy a történet feldolgozza e mind a negy könyvet vagy csak az első kettőt ( legalább), mert happy end-re van szükség!!!!!!
Előre is koszonom a válaszokat!!!
2022. máj. 30. 10:18
1/5 Nao válasza:
Én úgy tudom, hogy a sorozat nem dolgozza fel mind a négy könyvet. Azt rebesgetik lehet új évad is, de azért ne vegyük biztosra😌😻
2/5 Nao válasza:
Egyébként felejtsük el, hogy a Kinnporsche novella:( Az angol novel szó regényt jelent, nem novellát. Egy novella rövid, tömör, kevés szereplővel rendelkező történet. Tudom wattpadon a magyar fordításnak is ez a címe, hogy “Kinnporsche a novella“, de ez helytelen:( Ez nem neked szólna, nagyon sok helyen így látom0~0
3/5 A kérdező kommentje:
En őszintén remelem hogy az első két könyvet legalább feldolgozza, mert jó lenne ha happy endinget kapnánk és nem kellene éveket várni egy folytatásra☺️🙃.
2022. jún. 7. 13:11
4/5 A kérdező kommentje:
Persze tudom hogy nem novella, csak mivel sokan így ismerhetik (nem tom miért de minden egyes angol oldalon is így utalnak rá) ezért nem igazán foglalkoztam vele,
2022. jún. 7. 13:13
5/5 Nao válasza:
Szerintem ez az évad is, meg ha lesz következő akkor az is happy ending lesz🙈 Valószínű nem hagynak minket bánatosan☺️ Biztosra nem tudok saccolni semmit, mert kb a magyar fordítás is ott tart ahol most a sorozat, egy kicsit előrébb mondjuk, de remélem nem ott vágják el☠️ Meg a fanok ki se bírnának egy szomorú véget😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!