Hol találok olyan oldalt, ahol meg lehet osztani rajongói fordításokat?
Nincs ilyen. Aki ilyesmivel foglalkozik, saját blogon operál. Vannak "csapatok", esetleg bekéredzkedhetsz egyhez, hogy ne a semmibe töltsd fel a fordítást, ahol senki nem fogja látni.
Példát fejből nem tudok, guglizz rá.
Köszi az ötletet, de nem szeretnék csapatban dolgozni. Amúgy van egy lektorom, aki átnézi a fordításokat. Jó nekünk így kettecskén.
Tudom, a legtöbben blogspotra teszik fel a fordításokat. Hát, lehet, azt teszem majd én is, ha nincs más megoldás.
(első vagyok)
Nem kell csapatban dolgozni. Csak ha felkeresel egy ilyen csapatot, akkor ugyanoda feltöltheted a fordítást, ahová ők is. Nekik is jó, mert több a content, és neked is, ha a csapatnak már van egy followingja. Bár persze ehhez elvárás, hogy a csapat ránézzen a munkádra és azt mondja, hogy ez nekik minőségben megfelel.
3-as: köszi :)
4-es: Majd elgondolkodom rajta. Leginkább gyerek- és ifjúsági könyveket fordítok, meg esetleg horrort :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!