Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kik azok a scifi írók akik...

Kik azok a scifi írók akik hangszeres társadalmakról megfigyelő kapitalizmusról szóló scifi könyveket írtak?

Figyelt kérdés
2022. máj. 21. 12:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennek fuss neki még egyszer...
2022. máj. 22. 23:03
 2/13 A kérdező kommentje:
miért?
2022. máj. 23. 14:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Mi nem érthető ebbe? Milyen más elnevezései lehetnek még? Így mondják hogy hangszeres társadalom és a megfigyelő kapitalizmus a hozzá tartozó gazdasági rendszer amiben képződik. Máshogy nem tom megfogalmazni. Mely scifi könyvek szolnak ilyen világokról és társadalmakról?
2022. máj. 23. 14:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Pl. legalábbis annyi, hogy hiányzik a kérdésből két vessző, amiknek a hiánya miatt nehezen érthető a kérdés.

"Kik azok a scifi írók, akik hangszeres társadalmakról, megfigyelő kapitalizmusról szóló scifi könyveket írtak?"

Így már egy fokkal érthetőbb, hogy mi tartozik össze. Azon kívül meg nyugodtan kifejthetnéd, hogy mi a bánat az a hangszeres társadalom, mert pl. egy Google keresés során 0 releváns találat van rá, azaz számomra erősen kérdéses, hogy ki azok, akik "Így mondják"... Elég sok scifit olvastam, és egyikből sem rémlik hasonló kifejezés. Szóval: kik mondják így, és mit jelent?

2022. máj. 23. 14:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Szeretném ha meg próbálná valaki más ki fejteni! Nekem most se időm se kedvem! Azért tettem fel a kérdést hogy olyanok válaszoljanak akik tudnak is!
2022. máj. 24. 20:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Szóval még azt is más fejtse ki, mit akarsz kérdezni, mert neked nincs kedved. :D

Csak sejtem, mint macska az esőt, mire gondolhatott a költő: [link]

Hangszeres. Ótejóég, három hétig guglifordítós rémálmaim lesznek.

2022. jún. 11. 21:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy fejtse meg talán nem kéne ez a viszketettség hogy mindenáron válaszoljon aki azt sem tudja miről van szó! Olyan választ amelyik releváns a témában úgy is olyan fog tudni adni aki érti is a kérdést és tudja miről van szó!
2022. jún. 12. 09:59
 8/13 anonim ***** válasza:

"aki érti is a kérdést és tudja miről van szó"

Olyan ember NINCS, aki ezt az idióta kérdést érti!

2022. jún. 12. 14:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez csak ismeret kérdése ne legyünk demagógak de ha annyira érdekel rá is kereshetsz! Na de mivel hálás vagyok hogy segíteni akarsz melyik az a szó amit apszult nem értesz? A hangszeres társadalom? Tudod az egy olyan disztópikus kommunista rendszer amikben a társadalmak szupercelláris megfigyelőrendszernek vannak ki téve így el vész az emberek magánszférája és a társadalom egyik fele hozzá férve a másik felének a személyes életéhez digitális piacokon kereskedik rajtuk szuperszámítógépek előre ki számított jóslataival és közvetett eszközökkel próbálják manipulálni őket hogy egy adott módon viselkedjenek (kvázi be hangolni) ami meg felel a húspiac érdekeinek! Nem olyan könnyű ki fejteni ha sikerül rákeresni nem fogom bánni ha jobban meg fogalmazod!
2022. jún. 12. 15:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Úgy mondják instrumentális!
2022. jún. 12. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!