Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok véleményt a Wattpad...

Mondanátok véleményt a Wattpad sztorimról?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szóval az a lényeg hogy elkezdtem írni egy könyvet, és kíváncsi lennék hogy mások mit gondolnak róla, mert az ismerőseim azt mondják hogy jó, de érdekelne mások véleménye is.

Na szóval ha valaki tudna nekem segíteni, és kedve is van, annak privátba leírom a könyv címét.

2022. máj. 16. 20:05
 1/9 A kérdező kommentje:

Annyit még hozzáfűznék hogy ez egy romantikus jellegű sztori, bár az eleje inkább a családról, és a testvérekről szól.

Csak azért írtam még ezt ide, hogy aki tényleg tudna nekem segíteni, az tudja mire számítson :D

2022. máj. 16. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
nem kell körtönfalazni, tedd ide ki a linket, aki akarja elolvassa
2022. máj. 16. 20:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Kitenném, csak lehet hülyének fog hinni, de nem tudom kitenni a linket.
2022. máj. 16. 20:57
 4/9 A kérdező kommentje:
2022. máj. 16. 22:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Úristen nagyon jó vagyok, rájöttem hogy kell elküldeni a linkjét:D
2022. máj. 16. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Kezdetnek olvass utána a központozásnak, hogyan írunk párbeszédet, és mi az a gondolatjel. Kellemetlen úgy olvasni, hogy nincs megfelelően tagolva a szöveg.

Ezt nem bántásból írom, csak tipikus kezdőhiba. :)

2022. máj. 17. 07:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd utána nézek akkor a dolgoknak, de nem muszáj végigolvasni ha nem lett jó. Azt tudom hogy az első rész nagyon gyenge lett, csak azt reméltem hogy a többi jobb. Na mindegy, azért köszönöm a véleményed:)
2022. máj. 17. 09:40
 8/9 anonim válasza:
hello nekem nagyon tetszett edig. komenteltem is. jo a történet és elképzelhetö lehet hoyg jo lesz belöle. sok sikert.
2022. máj. 18. 22:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Ohh köszönöm szépen, egyébként még a 6-nak szeretném mondani, hogy utána néztem a párbeszéd írásnak, de szerintem abban nincs hibám, vagy nem tudom hogy mire értetted hogy tagolatlan a szöveg, ha esetleg leírnád, azt megköszönném.
2022. máj. 19. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!