Mi legyen a könyvem vége?
Ha bárki kérdezné, még nem kezdtem bele, csak a vázlatot írom.
Az "Elliott a sárkány" című filmhez hasonlít, egy bajos kisfiú nőtt az erdőben hét éves koráig az állatával, megvannak a fordulatok meg minden, csak azt nem tudom mi legyen a vége.
Megbékéljen a várossal és a normál élettel, vagy
Visszaszökjön az erdőbe és bujkáljon
Akiknél lakik jöjjenek rá, hogy ez így nem jó neki, és visszaengedik
Előre is köszi!!!
Sejtethettem volna, hogy ez lesz :(
Meg tudom írni magamtól is, csak megkérdeztem, Nektek melyik tűnik jobbnak, hogy a könyv maga is jobb legyen.
kedves 1es válaszoló, kedvenc íróid sem tökéletesen születtek!
#6 én nem értem, ment a zöld kéz mindenkinek...
Ne feltételezz rosszat rólam 😠
Ha te nem tudod hogy mi a tanulsága (a "lelke") a történetednek, akkor ígyis úgyis hiányérzete lesz tőle az embernek.
Az alapján amit írtál én úgy értelmezném a könyvedet, ha a kezembe kerülne, hogy a főszereplőd képviseli az olyan gyerekeket akik valamilyen okból kívülállóak, nem találják a helyüket, nem tudnak rendesen beilleszkedni a környezetükbe.
Ha valakinek a való életben ilyen problémái vannak, akkor szerinted mi lenne a legjobb életút neki?
Tegyen meg mindent, hogy beilleszkedjen, találjon rá a saját útjára, vagy bújdosson el a világ elől? (vagy ezeknek a keveréke)
Gondolkozz el ezen, és közben figyelj arra is, hogy a karaktered a történet végére essen át fejlődésen. Ha alaposan kigondoltad, hogy melyik befejezésnek lenne számodra értelme, akkor jóval kevésbé lesz összecsapott az egész sztori, mintha hasraütés szerűen választanál befejezést.
Legyen olyan mint a 2D-s dzsungel könyvés rajzfilmnek.
A gyerek a faluban él a barátaival, napi szinten mennek az erdőbe a patakra vízért, csak aztán pont vizet felejtenek el mindig vinni. :D (Az csak alibi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!