Mi a kedvenc könyved?
Nehéz kérdés, tudom. :) De többet is írhattok! Illetve, ha van időtök esetleg lepötyöghetnétek miért az a kedvencetek.
Mindet el fogom olvasni, amit ajánlotok. :)
Szia! Nekem jelenleg 2 kedvenc könyvem van, és hát mindkettő elég népszerű szóval lehet, hogy olvastad már de azért leírom :)
Az egyik a Gyilkosság az Orient Expresszen Agatha Christie-től. Szerintem nagyon jó könyv és nem véletlenül az író egyik leghíresebb könyve. Én végig nagyon élveztem és bele éltem magam a könyvbe. Nagyon fordulatos és érdekes.
A másik az a November 9 Colleen Hoover-től. Ez szintén népszerű könyv de szerintem teljesen érthető hiszen zseniális ez a könyv. Az egész könyvet végig izgultam és volt benne egy nagy csavar, amire egyáltalán nem számítottam.
Remélem segítettem egy kis könyv ajánlásban! :)
Carlos Castaneda könyvei
A hangulatuk és a benne lévő tudás mindent megér.
George Orwell: 1984
Gabriel Garcia Marquez: Száz év magány
Henryk Sienkiewicz: Quo vadis
Stephanie Garber - Caraval trilógia
Szó szerint éreztem a mágiát magam körül, amikor olvastam. Egyszerűen egy zseniáls művek. A váratlan fordulatokból nincs hiány. s nem egyszer fogtam az miattuk a fejemet, hogy "úristen" vagy hihetetlenkedve összecsúktam a könyvet.
Szerintem öt nap alat el is olvastam mind a hármat, mert csak úgy ittam a sorokat.
Molnár Tóni: Tépődések
Nekem tetszik a kissé melankólikus világa, meg a tinédzseres báj, ami átjön az egész könyvből.
Scribd-en is fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!