Leiner Laurától az IOV. 1. trilógia unalmas-e, vagy megéri megvenni?
A második triológiának a 3. része teszi tönkre az egészet.. nem volt meg a hangulat csak erőltetett lett. Spoiler az a székfoglalós feladat is.. meg ugyan biztos a bészek a pirosak ellen elsznek majd a szövetségnl ezt se gondolta senki komolyan? a pinkeket meg egy buta ürüggyel ki kellett venni.. Az előző csapat se jelent meg egész regényben ,a levelüket se olvasta fel senki stb.
lezárása sincs igazából a verseny kivételével.
8: Nemcsak "simán" szépirodalom és szórakoztató irodalom létezik. Van minőségi szórakoztató irodalom is, és LL nem feltétlenül az. Ettől függetlenül van létjogosultsága, hiszen olvasmányos, sokan szeretik.
(nem a 7-es voltam)
Hogy a kérdésre is válaszoljak, Hanna szerintem is vergődik, de ez csak azért van, mert Laura nem tudja átadni az érzéseket. (legalábbis az én ingerküszöbömet nem éri el) Sokkal jobb ifjúsági regények vannak a gyászról is akár, ez inkább elbagatellizálja a témát a folyamatos jópofiskodással és erőltetett humorral. (Igen, tudom, hogy ilyen Laura stílusa, de ne nyúljon komoly témához, ha képtelen vele mit kezdeni.)
U.i.: Szerintem nem lesz seggfej valaki, csak mert nem tetszik neki egy könyv, és azt kicsit nyersebben fogalmazza meg. Ízlés kérdése. :)
nekem nem lett a kedvencem az 1. trilógia, da ha a másodikat szeretnéd alvasni (na az a fav számomra)
akkor megéri előtte az elsőt is
Mindennél jobban megéri
1. Én olvastam az egészet és a kedvencem a maradj velem lett
2. Nem unalmas...Többször újra olvastam
3. Arról szól hogy a főszereplő Újvári Hanna akinek az anyukája meghalt egy éve bekerül az Iskolák Országos Versenyére és az apukája miatt elmegy
A versenyen ők a piros csapat majd jóba lesznek a legtöbb csapattal. Hanna össze jön a fekete csapat egyik tagjával Kornéllal viszont a sárga csapat mátéja miatt kiesik.....
Ezután megnyerik a versenyt...és....imádok egyszerűen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!