Írásomhoz ötleteket tudnátok adni?
Arról szólna a könyvem h egy démon, pontosabban Segál ( van ilyen démon a grimoárikban, aki gyerekeknek ad különböző tehetségeket és képességeket).
Tehát Segál olyan vilagban él, ahol fantasztikus lények élnek;démonok, angyalok, kentaúrok, sellők, stb. ismert lények. de ugye más lények is amik nem ismertek pl.: cápa kutya szerülény stb. és még amiket én kitalálok.
Segál mindig a saját világában rabolt el gyerekeket és pár évig fejlesztette, tanítgatta és egyuttal kihasználta őket.
De most nem a saját világából szerez gyereket, hanem ugyebár az emberek világából egy embet gyereket.
Na itt akadok el. Tehát az elrablásokhoz mindig kell egy ok. Olyan ok amivel valójában kihasználhatja azt akit éppen kiképez.
Tudnátok ötleteket adni esetleg?
Más is kért itt már ötletekért segítséget, s az elsők mindig bunkók voltak...
Mások még ennyire sem fejtették ki, hogy miben akadtak el.
Sajnos magyarországon szinte semmiben sincsen kisebb csoport vagy közösség.
Itt gyakszin is csak ritkán kaptam normális válaszokat. Olyan nehéz végre NEM trollnak és NEM bunkó tahónak lenni?
Én kérek bocsánatot, hogy egyáltalan használom a gyakszit arra amire való.
Akkor felejtsd el s mindenki aki ide bukkan fel, hogy feltettem ezt a kérdésemet!!!
Na, és az összes többi kérdésenet is. Át kell keresztelni ezt az oldalt gyakoritrollkodásnak.
Olvasd tovább azokat a grimoir-okat, benne van, mi mindenre jó egy démonnak egy embergyerek. Lélek, életerő, fiatalság, hús-vér kapu a halandó világba, hús vér test az emberek közt, stb. Nagy a választék.
De az elsőnek igaza van. Ha már az alapkonfliktus és alapindíték kigondolása sem megy, a végeredmény sem lesz jó.
Jól ismerem a grimoárikat és gondolhatnad, hogy ezeket a dolgokar, amiket felsoroltál már rég jól tudom, de szerintem valami kreatívabb kellene.
csak ebben az egyben nem tudtam kitalálni semmit. bocsi h kértem segítséget.
de mindegy is, mert már tudom.
kösz a bunkóságot!
A kedves első bunkó vagyok
Az alapszabály az írásban, ha nincs saját ötleted, akkor neki se kezdj az írásnak!
Amit te kértél segítség gyanánt az egy alapötlet. Nem csak az elsők voltak bunkók, hanem sokan mások külöbőző módon leírták ezt az alpszabályt mások kérdéséhez. De különben vannak magyar facebookos csoportok, ahol kérhetsz ötleteket, de hasónló választ fogsz kapni.
De igazából te beszélsz, hogy bunkó voltam veled, de magadba már nem nézel. A 3. válaszoló segytett neked, és te bunkón válaszoltál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!