Szerintetek érdekes?
Gondolkodom egy történeten, aminek az alapja a Harry Potter
de közepes méretű változtatásokkal, pl. helyszín, szereplők.
Szerintetek megéri megírni majd kiadni?
Igen, igazuk van. Egyébként pedig úgymond mindent meg kéne változtatnod, mivel se egy varázsigét, se a kviddicset stb... nem írhatnál bele, mivel akkor egy elég komoly perre számíthatnál, persze egy kiadó se adná ki, mivel nem hiszem, hogy olyan jó lenne a könyved, hogy megérjen több 10 millió forintos pereskedést... szóval érted....
De, sztem ha csak saját magad és a barátaid, családod szórakoztatására írod, akkor mindenképp vágj bele. És ha ragaszkodsz a könyvformához, akár pár példányban "ki is adathatod" . Sok cég foglalkozik ilyesmivel és megtervezheted a saját borítódat. (Olyan 10- 12 példányban szokták általában) Szóval hajrá! Egyébként ha majd befejezed nekem is elküldheted, mert imádtam a hpt!:)
Ez volt az első amit kiadott a goggle a könyvkiadatásra :D
Csak keress rá olyan kulcsszavakkal minthogy kis példányszám stb... ezek mind ilyen magánycégek és csak úgy hobby szintű vagy ajándékba szánt könyveket adatnak ki. Vagyis nem kiadatnak, hanem ... szóval érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!