Egy könyvből hogyan lehet kivenni a büdös szagot?
Betettem egy banánt a hátizsákomba az ókorban és megfeledkeztem róla. 17-én reggelre levet eresztett és egy könyv, amit most kezdtem olvasni, pont benne volt a táskámban.
A könyv aljának a külső csücske megázott ebben a folyadékban, ezt 17-én reggel vettem észre. Nagyon kellemetlen szaga volt ezért gondoltam, befújom dezodorral meg parfümmel... de tömény drogéria szaga lett. Annyira, hogy elővettem a könyvet és szédelegtem ettől a szagtól.
Vártam 12 órát, még mindig erős parfüm szaga van és szeretném holnap olvasni a vonaton, de félek, hogy így kiutálnak onnan.
Van valami módszer, hogy kiszedjem belőle ezt a szagot és szagtalan legyen a könyv?
Már nem érdekel, hogy foltos marad az alja, beletörődtem, csak a szag hatására ne forduljon le a környezetem az ülésről, velem együtt, ha elkezdek olvasni.
Száraz, meleg levegőben tedd ventilátor elé, és reménykedj.
Sajnos egy könyv felülete nagyon nagy, könnyen megköti a szagokat. Idővel kiszellőzik, amire rá lehet segíteni meleg, száraz, áramló levegővel, de kb ennyi. Minden más hatás, ami eszembe jut, tönkre teheti a könyvet.
Illetve azt még megpróbálhatod, hogy száraz kávézacc mellé teszed egy zárt dobozba, hogy penetra parfüm/rothadó banán helyett kávé szaga legyen.
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!