Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van moly.hu-d? Aktívan használod?

Van moly.hu-d? Aktívan használod?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 17. 15:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
Nekem csak egyszerűen ellenszenves a moly
2022. ápr. 19. 23:18
 12/21 A kérdező kommentje:
11, Miért?
2022. ápr. 20. 06:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Off: mi az a molygate sztori?
2022. ápr. 22. 14:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt akartam én is kérdezni, hogy mi ez a molygate sztori?

Ha valaki tudja leírhatná :D

2022. ápr. 25. 08:13
 15/21 anonim ***** válasza:
37%
Van kb 2 hónapja, de sikerül mindíg csőbe húzni magam...
2022. ápr. 25. 18:25
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz csőbe húzni alatt?
2022. ápr. 26. 08:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindig vásárolok könyvet, most sikerül talán eladni egy könyvet.

Mi az a Molygate ügy?

2022. ápr. 26. 12:30
 18/21 A kérdező kommentje:
17, Én se hallottam még róla.
2022. ápr. 26. 12:42
 19/21 anonim ***** válasza:
80%

Most hallom először a molygate szót, pedig molyos botrányokkal azt hittem, képben vagyok. Volt a 2013 őszi bloggerbalhé, amikor öt embert tiltottak ki, aminek az adja különös báját, hogy kezdetben a moly a könyves bloggerek hátán kapaszkodott föl. Imma és az anyja minősíthetetlen stílusban sértegetett felhasználókat.

Aztán 2019-ben két nagy botrány követte egymást úgy egy hónap különbséggel: Gabriel Wolf hajlamos volt becsmérelni, zaklatni, feljelenteni azokat, akik alacsonyra értékelték a könyveit. Egy baráti társaság egyik tagja megvette és a többieknek felolvasta Wolf Marosival közös verseskötetét. Mindenki fél-egy csillagot adott rá. Wolf őrjöngött: az értékelések eltávolítását követelte, a Molyt perrel fenyegette, szapulta. Bence ezt arcvesztés nélkül nem tűrhette, kirúgta Farkas Gábrist, de ezzel egy aranytojást tojó tyúkot veszített, mert Wolf úgy szórta a pénzt a molyon hirdetésekre, mintha nem lenne holnap, szóval ő is őrjöngött, és mondvacsinált ürüggyel kivágta a "felelősöket".

Még magához sem tért a közösség a döbbenetből, egy egész buta ügy kerekedett, végül már azért is tiltás járt, ha vki leírta a 'süti' szót. :D imma ismét úgy viselkedett, mint egy óvodás. Én azt írtam, tepsis készítmény, így is a halállistájára kerültem, de túl rendes cica vagyok, csak decemberre bírt találni valami röhejes ürügyet, hogy kirakjon.

Lehetne ám a molyról mesélni hosszú téli estéken. :D

2022. júl. 1. 19:43
 20/21 anonim ***** válasza:
88%

Azt azért valljuk be, hogy nem teljesen épeszű dolog, amit Gabriel Wolf művelt.

Tavaly volt hasonló, de sokkal rövidebb idő alatt le lett zavarva, amikor Ben Miller író-pap nem tudta elviselni a kritikákat.

Jelenleg csak egy tag van, aki időről időre fűti a kedélyeket, "mert őt senki sem érti meg, de senki sem ér fel szellemben hozzá"-tag, ő még ott van.

2022. júl. 1. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!