Davidka5211 kérdése:
Milyen könyv ideális annak, aki sosem szeretett igazán olvasni?
Figyelt kérdés
Párom szeretne elkezdeni olvasni és egy könyvet kért tőlem szülinapjára. Sosem volt nagy könyves, kb a kötelezőket olvasta ki (se). Az érdekelne, hogy első könyvnek mit ajánlotok? Sci-fi, fantasy érdekli, bár nem feltétlen csak ezek jönnek szóba. Én a galaxis útikalauzra gondoltam, de kíváncsi vagyok, hogy mit ajánlana az aki rutinos olvasó. Párom 27L2022. ápr. 14. 10:22
11/11 anonim válasza:
Én a galaxis útikalauzt nem javaslom első könyvnek. Akinek nem fekszik Douglas Adams rettenetesen angol humora és groteszk világa, annak egy száraz és unalmas borzalom az a könyv.
Szerintem keress novellásköteteket. Pl vannak "Az év legjobb science-fiction és fantasy novellái [évszám]" címen futó könyvek, amik olvastatják magukat, mert könnyeden vannak megírva, és nagyon jó sztorik vannak bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!