Wattpadon írok könyvet. Ha belinkelem, bele olvasnátok?
Nem olvastam el az egészet, csak pár részt, de jaj.
Biztos, hogy jó ötlet ezt angolul írnod? (Először szerintem magyarul kéne megtanulnod írni, és csak aztán angolul.)
Bevallom, utálok angolul olvasni, mert nem szeretem, ahogy a párbeszédeket írják.
Viszont, ha magyarul lenne, akkor se olvasnám, mivel ott az a nyomorult szereplő lista az elején.
Nem is olvastam belőle sokat, de ugye azért leírtad, hogyan néznek ki a szereplők, és nem képekkel helyetesíteted?
#3.
Az eszedbe jutott, hogy esetleg nem a magyar az anyanyelve? Angolul teljesen jól fogalmaz, csak az igeidőkkel ugrál néha, de amúgy tudja mit csinál. Én el tudom képzelni, hogy nem magyar a kérdező.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,
#4 köszönöm válaszodat, az egész történetben csak az első fejezetben van képek, de persze leírtam őket.
Köszönöm szépen, woow igen valóban csak 4 éve költöztünk ide, de azért próbálkozom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!