Könyveket vagy könyvet szoktál olvasni?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 18:13
1/7 anonim válasza:
Inkább könyvet.
Egynél többre egyidőben nem nagyon tudnék odafigyelni.
2/7 anonim válasza:
Igen, szoktam. De mindig csak egyet.
3/7 anonim válasza:
Igen.
( 1-esre reagálva: könyveket is. Általában 2 - 3 könyvet olvasok párhuzamosan - persze nem egyszerre. Van amit otthon olvasok, van amit utazás közben, van elalvás előtti olvasmányom.)
Sokat olvasok, bár ma már jellemzően e-book-ot, nem papíralapú könyvet.
4/7 anonim válasza:
Könyveket.
A Nyomorultak-al küzdök, de akkor is elolvasom, ha belepusztulok. (Ma fejeztem be az első kötetet), de lassan haladok, viszont olvasni szeretek, szóval mást is olvasok.
5/7 anonim válasza:
Többet, különböző napszakoknak hangulatoknak, helyiségeknek megvan a maga könyve. Pl van olyan, amit csak itthon olvasok, féltégla méret, van, amit magammal hurcolok a melóba. Van elalvás előtti könyv stb. Ez olyan, mint több sorozatot nézni, így tudok több könyvet is olvasni. És elég vegyes, van benne szakirodalom, mesekönyv, szórakoztató irodalom is.
6/7 b.b.brigitta11 válasza:
Én leginkább csak egy könyvet olvasok és amíg nem olvastam ki nem kezdek másikba.
7/7 anonim válasza:
Egy könyvet olvasok egyszerre. Nem tudnék többet egyszerre, kipróbáltam. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!