Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyveket vagy könyvet szoktál...

Könyveket vagy könyvet szoktál olvasni?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 7. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Inkább könyvet.

Egynél többre egyidőben nem nagyon tudnék odafigyelni.

2022. ápr. 7. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szoktam. De mindig csak egyet.
2022. ápr. 7. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

( 1-esre reagálva: könyveket is. Általában 2 - 3 könyvet olvasok párhuzamosan - persze nem egyszerre. Van amit otthon olvasok, van amit utazás közben, van elalvás előtti olvasmányom.)

Sokat olvasok, bár ma már jellemzően e-book-ot, nem papíralapú könyvet.

2022. ápr. 7. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Könyveket.

A Nyomorultak-al küzdök, de akkor is elolvasom, ha belepusztulok. (Ma fejeztem be az első kötetet), de lassan haladok, viszont olvasni szeretek, szóval mást is olvasok.

2022. ápr. 7. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Többet, különböző napszakoknak hangulatoknak, helyiségeknek megvan a maga könyve. Pl van olyan, amit csak itthon olvasok, féltégla méret, van, amit magammal hurcolok a melóba. Van elalvás előtti könyv stb. Ez olyan, mint több sorozatot nézni, így tudok több könyvet is olvasni. És elég vegyes, van benne szakirodalom, mesekönyv, szórakoztató irodalom is.
2022. ápr. 7. 23:32
 6/7 b.b.brigitta11 ***** válasza:
Én leginkább csak egy könyvet olvasok és amíg nem olvastam ki nem kezdek másikba.
2022. ápr. 14. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy könyvet olvasok egyszerre. Nem tudnék többet egyszerre, kipróbáltam. 😂
2022. ápr. 15. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!