Milyen ötlet lenne jó a Harry Potterbe?
Én képregényt akarok csinálni és utána kellett néznem, a regényírásnak is, hogy legyen valami értelme. Én most úgy csinálom, hogy az idővonalon haladok, nem abban, a sorrendben, ahogy tervezem bemutatni.
Például: A HP 1.része azzal kezd, hogy leteszik Harryt, a nagynénje lépcsőjén, de később mesélnek el dolgokat, a múlttal kapcsolatban. Az egész sztori legeleje, maga Voldemort gyerekkora, aki pszichopatának született és az iskolában kezdte, a gyilkolást, a baziliszkusz segítségével. Majd háborút kezd és Harry szülei is harcolnak. És így tovább.
Egyébként én is szoktam ide feltenni kérdéseket, mert gyakran nem tudom, hogy egy mágikus elemhez milyen képesség lenne jó. Szóval sok sikert
Van még, egy tippem: én mindent külön füzetekbe jegyzek le.
Van külön füzet, a történetnek és, a szereplőknek. A szereplöknek pedig 2 füzetem van, egy csikos és egy sima. A simába lerajzolom őket, a csikosba pedig leirom, a személyiségüket, mit szeretnek, mit utálnak, mi a céljuk, mik, a hibáik, mi a történetük, a történet előtt.
Mint például Harryvel konkrétan házimanókent bánnak, a rokonai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!