Leiner Laura könxv olvasók. Kéne egy kis tanács:c(?)
A legjobb szerintem a Szent Johanna Gimi, a második pedig az Iskolák Országos Versenye 1. trilógiája.
Ezekben vannak a legjobb poénok.
A Bexit sem utáltam, de nagyon látszik, hogy Leiner Laura úgy írta a könyvet, nem tud sokat a klasszikus zenei intézmények működéséről. Mert Bexi elméletileg egy konzi szerű iskolában magántanuló(!) /amire amúgy az ilyen intézményekben nagyon nincs lehetőség, mert ahhoz, hogy teljesítsd a vizsgákat, technikát tanulj, be kell járnod/. Az, hogy havonta pár alkalommal egy hangszerboltban zongorázgatsz popdalokat, sz@rt sem ér. A szolfézs, zeneelmélet is nagyon durva, amit csak úgy, saját kútfőből egy 16 éves nem igazán tud elsajátítani. Akkor sem, ha olyan “őstehetség”, mint Bexi. Na, és a sok program, történelem tanulnivaló mellett nem esett arról szó, hogy Bexi valaha is szolfézst vagy zeneelméletet gyakorolt volna. Mert az egyáltalán nem úgy megy, hogy “felvételi előtt majd gyorsan bemagolom”.
A rendkívüli tehetségek képzőjébe pedig 10-15 év közötti gyerekeket vesznek fel, nem felvételi előtt állókat.
#4 vagyok. Én amúgy így rangsorolnám azt, amit eddig olvastam.
1. Szent Johanna Gimi
2. Iskolák Országos Versenye 1.
3. Bábel
4. Iskolák Országos Versenye 2.
5. Bexi
Jaj, nekem mindegyik nagyon tetszett, de itt egy top3 kedvencem:
-Bexi
-IOV
-Közhelyek
- IOV 2
- Bábel
- IOV 1
- Szjg
- bexi
Na hát nálam a top lista végül(favouritok):
Iov2(az iov 1 végig sírtam)
Bexi
Bábel
Ez a sorrend:
IOV 2.
SzJG
Mindig karácsony(nemegy korosztály a többivel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!