Mi a véleményetek a "Biológia lépésről lépésre" c. könyvről?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam ezen könyv megvételén, de nem tudom, hogy milyen és hogy megéri-e. ( [link] )2022. márc. 26. 16:30
1/2 anonim válasza:
Nekem megvan, igaz egy korábbi verziója, mert korábban érettségiztem.
Ebben az érettségi feladatok vannak tematikusan szétszedve, pl. kiválasztás, genetika, stb.
Akkor éri meg, ha tudod, hogy valami nehezen megy és konkrétan arra a témára akarsz koncentrálni vagy sorban tanulod a dolgokat és kíváncsi vagy, hogy mennyire maradt meg az infó és akkor témák szerint tudod magad ellenőrizni. Pluszban pedig magát az érettségit is gyakorlod így.
De ezek ugyanazok a feladatok, amiket a korábbi érettségi feladatokban megtalálsz. Szóval ha neked nem fontos, hogy témák szerint szét vannak szedve és már egyszerre tudod oldogatni mindet, akkor felesleges megvenni.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2022. márc. 26. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!