ReadEra ebook olvasóval hogy lehet beállítani, hogy helyesen szótagoljon? Vagy aki ezzel olvas, annak nincs ilyen opció? Kicsit zavarja a szememet, hogy úgy vannak elválasztva a szavak, ahogy éppen sikerült.
Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 10:56
1/10 anonim válasza:
Nem ismerem ezt az olvasót, de szerintem ezt nem tudod beállítani. Én inkább kilőném az elválasztást, ha van ilyen opció.
2/10 A kérdező kommentje:
Tudsz esetleg ajánlani egy általad ismerte jól működő telefonos ebook olvasót, ahol el tudod mondani, hogy hogyan kell beállítani a helyes szótagolást?
2022. márc. 25. 12:09
3/10 anonim válasza:
A Tolinót ismerem meg a Kindlet, egyikben sincs elválasztás (vagy alapbeállításként nincs elválasztás, én meg ezt nem változtattam meg.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. márc. 25. 12:20
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ezekbe nem lehet berakni egy fájlt, itt csak vásárolni lehet és azokat olvasni. Nekem ingyenes kellene.
2022. márc. 25. 13:57
6/10 anonim válasza:
Dehogynem. Simán olvashatod a saját könyveidet mindkettőn.
7/10 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2022. márc. 25. 14:17
8/10 A kérdező kommentje:
Beállítottam, hogy mutassa a könyvtárban a saját dokumentomaimat is, mégsem mutat semmit, pedig több ebook is le van töltve, itt viszont nem jeleníti meg őket. Mobi formátum.
2022. márc. 25. 14:19
9/10 A kérdező kommentje:
Torrentezett ebookokról van szó. Akárhogy nézem, nem jeleníti meg őket a Kindle. Ami logikus is, hisz fura lenne egy ilyen alkalmazásban olvasni a torrentezett ebookokat, ahol venni lehet ezeket.
2022. márc. 25. 14:30
10/10 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem: beállítások ReadEra-ban és a szövegigazítást kell átállítani balra, ennyi, nem lesz több rosszul elválasztott szó. Köszi a segítséget!
2022. márc. 25. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!