A The Foxhole Court című könyvnek mennyire nehéz a nyelvezete?
Nemrég találtam rá erre a könyvre és nagyon szeretném elolvasni, viszont csak angolul találtam meg. Abból pedig kb alapszinten vagyok, szóval úgy ahogy megértem általában amiről szó van.
Így mennyire érné meg elolvasni? Nagyon nehéz lenne?
Illetve, csak Amazonról tudnám megrendelni, vagy esetleg van rá valami másik oldal?
Egyébként eddig németet tanultam, úgy kb fél éve kezdtem el angolul tanulni és magántanárhoz is járok.
(„kb fél éve kezdtem el angolul tanulni”, „kb alapszinten vagyok, szóval úgy ahogy megértem általában amiről szó van.”
Ezek ütik egymást rendesen, de tőled már megszoktuk. De mindegy.)
Én nagyon könnyűnek ítélem, de neked kellene eldönteni (bárki ingyenesen beleolvashat), hogy mire mész vele: kínlódva-szótárazva olvasod, vagy siklasz, mert nincsenek ismeretlen szavak.
Már miért ütnék egymást? Nem mindenki tud gyorsan haladni egy nyelvvel... Egyébként hogy érted, hogy tőlem már megszokták?
A válaszod másik részét pedig köszönöm
Szia!
Én nem gondolom, hogy nagyon nehéz lenne a nyelvezete, ahogy észrevettem, a legtöbb helyen igazán egyszerű mondatokból áll a szöveg (jelenleg egy rajongói fordítással próbálkozom, és egész gyorsan haladok vele, szóval tényleg nem annyira bonyolult).
Emellett nagyon nagyon tudom ajánlani a sorozatot, én egy fél éve olvastam és azóta nem bírok nem gondolni rá 0-24ben, annyira imádtam (azóta próbálom mindenkire "rátukmálni" a könyveket...)
Szerintem próbálkozz meg vele, csak úgy látod, hogy hol áll a tudásod, ha valamit nem értesz, szótárazz! Plusz kötelességből meg kell említenem, hogy ennek a könyvsorozatnak kilométer hosszú trigger warning listája van, annak érdemes előtte utánanézni.
Jó olvasást! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!